Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pomocy !! Fanfilter Plus Fan-1  (Przeczytany 3133 razy)
galadarth
Zainteresowany
**

Mój kochany bojowniczek :D

« : Sierpień 20, 2008, 16:46:11 »

Mam fanfilter plus fan-1 jak głęgoko moge go zanurzyć  . Nie mam deszczowicy. Czy moge zanurzyć go całego ?? razem z dziurką od z której wylatuje powietrze . Prosze o szybką pomoc

Kto gra na PS3
lauri24
Super aktywny

Power^^

« Odpowiedz #1 : Sierpień 20, 2008, 17:49:23 »

jeśli to filtr wewnęczny to raczej powinno go się zamurzyć całego...z wody powinna wystawać tylko taka biała rurka(nie pamiętam jak to sie nazywa)ta z góry na fotce Wink

http://www.akwarium.info.pl/uni.jpg

112l. Ogólne
30l.- Gupiki, platki
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #2 : Sierpień 20, 2008, 18:38:21 »

Mocujesz go calego pod woda tak by wylot z niego poruszal taf;la wody tworzac fale. Masz do niego w zestawie taka nakladke wiec ja tak skieruj by woda wy[lywajaca poruszala tafla Wink

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
zajmon
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Grudzień 29, 2009, 01:32:19 »

Witam
mam akwarium prawie 60 litrowe i filtr wewnetrzny fan-1 plus. Problem w tym, że mimo iż woda jest klarowna i akwarium w środku raczej estetyczne co 3-4 dni musze przeczyszczać filtr bo zupelnie mi sie zapycha. w jego środku jest tylko gąbka, nie ma żadnych wkładów.
doda jeszzcze ze zbiornik jest lekko przerybiony, jednak ten filtr powienien teoretycznie roadzić sobie z takiej wielkosci zbiornikiem.
Prosze o jakies rady lub wskazówki.
pozdrawiam
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: