Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: 250L  (Przeczytany 1672 razy)
Krab
Unikam moderatorów jak ognia... xD
Bywalec

Rak umarł 12:58 02/01/10

« : Grudzień 01, 2009, 21:51:37 »

Witam Smiley
Mam taki niewielki problem, niewiem czy obsada do mojego nowego akwarium bedzie dobra Undecided
Glonojad i raki, czy to dobry pomysl? Huh
Nie chce miec glonojada rozwalonego w akwarium Sad
Dlatego pytam was, czy obsada pasuje czy nie, i czy w mieliscie kiedys raka i glonojada razem.
Jak tak, to bylbym wdzieczny zebyscie opisali jakie zachowanie bylo miedzy nimi.
Dzienkuje. Good !

Ps. Huh Moze jak kupie innego raka to nie bedzie masakry?  Huh

Edit: Rak to bedzie czerwonoszczypcowy. Cheesy
« Ostatnia zmiana: Grudzień 03, 2009, 21:26:35 wysłane przez kraby1 » Zapisane

Mój stary rak Smiley Pozdrawiam
Zozolek
Stały użytkownik

Mój Zbrojniczek ;)

« Odpowiedz #1 : Grudzień 09, 2009, 19:27:38 »

ja miałem raka to - syrf.. na.. tyłku
Raki??? Hhaahah weź z tym g.
Mi glonojada załawtił Zbrojnika Lamparciego , po 5 sekundach od wpuszczenia zaatakował go ... a za kilka dni padł mi złoty glonojad , a potem zbrojnik lamparci ... Nie polecam tego syfa.
I wzsystkie raki są takie same..

Rób jak chcesz ja mojego rozwaliłem.

-112l - Ogólne.
-20l - Przyszłe Krewetkarium.

Pozdrawiam
Krab
Bywalec

« Odpowiedz #2 : Grudzień 28, 2009, 02:53:35 »

Mi glonojada załawtił Zbrojnika Lamparciego , po 5 sekundach od wpuszczenia zaatakował go ... a za kilka dni padł mi złoty glonojad , a potem zbrojnik lamparci ... Nie polecam tego syfa.

Hmmm, zobaczymy jak bedzie, kupie jakiegos giganta i bedzie cacko Cheesy

Damianos115
KULE PRECZ !
Bywalec

« Odpowiedz #3 : Grudzień 28, 2009, 07:19:41 »

nie będzie zaatakuje go....

Akwarium 54l
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/damianos115-54l-aktualizacja-21-05-2009-!!!/

15xNeon Innesa
1xBojownik
1xKirysek Panda ( Planowo 5)
0xOtosek ( Planowo 5)
0xRed Cherry ( Planowo 10-15)
Pozdrawiam Damian
dwight 18
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Grudzień 30, 2009, 16:34:27 »

to ile dni ty tego raka głodowałeś? że zaatakował ci zbrojnika  Shocked i nie wyżywaj się na biednym raku bo on do twojego akwarium sam nie wskoczył , raki to z reguły spokojne stworzenia które myślą tylko o tym gdzie się ukryć oczywiście możesz trafić na raka rozbójnika ale to wszystko zależy od danego gatunku a także od danego osobnika.

Ogólnie polecam te niesamowicie ciekawe stworzenia lecz nie można zapomnieć o prawidłowej diecie dla nich ponieważ długo głodzone rzeczywiście mogą rzucać się na ryby.
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2009, 16:36:55 wysłane przez dwight 18 » Zapisane
Krab
Bywalec

« Odpowiedz #5 : Grudzień 30, 2009, 21:56:00 »

to ile dni ty tego raka głodowałeś? że zaatakował ci zbrojnika  Shocked i nie wyżywaj się na biednym raku bo on do twojego akwarium sam nie wskoczył , raki to z reguły spokojne stworzenia które myślą tylko o tym gdzie się ukryć oczywiście możesz trafić na raka rozbójnika ale to wszystko zależy od danego gatunku a także od danego osobnika.

Ogólnie polecam te niesamowicie ciekawe stworzenia lecz nie można zapomnieć o prawidłowej diecie dla nich ponieważ długo głodzone rzeczywiście mogą rzucać się na ryby.

Aha. No ale ja widziałem w sklepie raki z glonojadami, i u kolegi tez, i wszystko było okej. Jak miałem kraba (5cm) i glonojada(6-8cm) to glonojad był tym co atakował.

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: