piotrekf
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 23, 2008, 12:06:43 » |
|
Ja tez bylem i tez sie rozgladalem za nimi ale baniak GSA stał samotny;) choć fajny, ta krewetka byla urocza  Porobilem zdjec wiec moze jak bedzie chwila to wrzuce;) jakos na forum czy jak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
 |
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 23, 2008, 14:45:23 » |
|
Bylismy bylismy ... trzeba bylo jeszcze zajrzec czasem na sale wykładową lub szukać na samej auli ludzi z plakietkami GSA  W sobotę wyszliśmy nieco wcześniej (trzeba było złapać chociaż troche snu) ale w niedzielę byliśmy cały dzień (od 12:00) Relacja za niedługo pojawi sie na stronie GSA, a narazie zapraszam do zalążku artykułu (jest link do relacji na akwa-mania.mud.pl) http://www.gsa.org.pl/forum/viewtopic.php?t=1409
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
 |
« Odpowiedz #18 : Kwiecień 23, 2008, 15:06:06 » |
|
widać że spoko impreza a najciekawsza jak zawsze integracja 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adinml
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #19 : Kwiecień 23, 2008, 17:05:33 » |
|
Ja tez bylem i tez sie rozgladalem za nimi ale baniak GSA stał samotny;)
A ja byłem w niedzielę i udało mi się poznać ekipę z GSA 
|
|
|
|
|
|
112l ; 45l - krewetkarium GG: 2661217 
|
|
|
piotrekf
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #20 : Kwiecień 23, 2008, 18:00:44 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
 |
« Odpowiedz #21 : Kwiecień 23, 2008, 19:45:58 » |
|
Wydawalo mi sie ze widzialem seboosa, tylko ze mial dlugie wlosy wiec to chyba nie on,
chyba dobrze Ci sie wydawało  Nawet chyba całkiem dobrze ... od nas były dwie osoby z piórami. W każdym bądź raze ja mam długie włosy i bródkę i trochę nadwagi  Emi & Seboos bardzo ciekawe akwa - gratulacje  Dzięki, ale nie mnie się one należą .... Głowny pomysłodawca i wykonawca to kresone - mistrz APA 2008 w Hanowerze, oraz koledze Zobkowi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Seboos
|
 |
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 23, 2008, 19:52:43 » |
|
Się ma u siebie mistrza to trzeba korzystać  Dawid odwalił kawał dobrej roboty. Zwłaszcza, że akwarium dwustronne o czym dowiedzieliśmy sie na kilka godzin przed wyjazdem  P.S. Na zdjęciu na stronie GSA pierwszy od lewej w niebieskiej bluzie to ja, gdyby ktoś mnie kiedyś jeszcze gdzieś szukał 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
szymonw
|
 |
« Odpowiedz #24 : Kwiecień 23, 2008, 20:02:24 » |
|
byłem widziałem ale wrażenia nie są "powalające". spędziłem tam co prawda tylko kilka godzin i nie załapałem się na żadną prelekcję więc na temat atrakcyjności owych się nie wypowiadam.
było kilka baniaków z ciekawymi aranżacjami i obsadą ale baniaki w większości dwustronne więc nawet nie fociłem. skupiłem się na terrariach i ich mieszkańcach tym razem.
wybrałem się z uwagi na warsztaty fotograficzne prowadzone przez Panów Marków i na nich spędziłem grube trzy godziny. ogólnie poświęcone doborowi sprzętu do makrofotografii, i to wcale nie temu profesjonalnemu z najwyższej półki cenowej. jak widać dobre zdjęcia makro można zrobić nawet kompaktem przy odrobinie fantazji i dodatkowych gadżetów, czasami nawet marki DIY. do tego trochę info na temat samych technik fotografowania, kilka tricków głównie z użyciem światła z wbudowanych lamp. prezentacje na rzutniku dość kiepskiej jakości. możliwość sprawdzenia swojej praktyki na cudzym sprzęcie i wymiany poglądów. ogólnie fajna zabawa. warto było spędzić 4 godź w pociągu by wziąć w tym udział.
pozdrawiam znajomych, z którymi poraz kolejny miałem okazję pogadać
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2008, 20:03:59 wysłane przez szymonw »
|
|
|
|
|
piotrekf
Stały użytkownik

|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 23, 2008, 23:18:04 » |
|
No to teraz jak widze zdjecie, to juz wiem 2 rzeczy, po 1.. to ze jestem dureń,bo cie kolego seboos widzialem ale nie zagadalem i po 2 ze skads mi byla znajoma ta aranzacja tego akwa...jak patrzylem na nia w toruniu... byla znajoma z hanoweru;) Szkoda ze tak wyszlo, ale bynajmniej juz wiem ze ty to ty, no i emi tez chyba widzialem:) Bądź co bądź gratulacje za zbiornik i pozdrawiam. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Emi
|
 |
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 29, 2008, 20:40:22 » |
|
Zapraszam do obejrzenia fotorelacji z Torunia: >>FOTORELACJA<<Miło było spotkać Adama (adinml) z dziewczyną, których z tego miejsca chciałam serdecznie pozdrowić 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 29, 2008, 20:46:21 wysłane przez Emi »
|
|
Pozdrawiam, Emi Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.plMałe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
|
|
|
adinml
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 29, 2008, 21:13:40 » |
|
Miło było spotkać Adama (adinml) z dziewczyną, których z tego miejsca chciałam serdecznie pozdrowić  Dziękujemy bardzo za pozdrowienia  Nam również było miło was poznać. Mamy nadzieję, że spotkamy się jeszcze wspólnie na jakiejś imprezie akwarystycznej  Pozdrawiamy serdecznie 
|
|
|
|
|
|
112l ; 45l - krewetkarium GG: 2661217 
|
|
|
Lisu
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #28 : Kwiecień 07, 2009, 12:28:53 » |
|
Witam
Może się ktoś się orientuje czy w tym roku również odbędzie się Forum Akwarystyki ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|