Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: kotnik!!!!!  (Przeczytany 2914 razy)
szymek199214
Zainteresowany
**

« : Luty 22, 2009, 08:46:55 »

witam.mam takie małe akwarium około 3,5 litra i nie wiem czy da sie z tego zrobic kotnik ???Jeśli sie da to co w tym akwarium ma sie znalezc??aha nie mam zadnego filtra i nie mam tez kasy zeby go kupic.Mam grzałkę taką małą ze 20 watt ma.To dam rade czy mie??prosze was o pomoc
djdzej1000
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Luty 22, 2009, 09:58:26 »

wg. mnie kotnik musi mieć 5l. Bez powietrza w wodzie nie przeżyje żadna mała ryba. Chyba, że się mylę to niech mnie ktoś poprawi.
Aramis
Powiedz kuli ,,NIE"
Stały użytkownik

Aramis śni się małym dzieciom ...

« Odpowiedz #2 : Luty 23, 2009, 09:56:00 »

Jeśli sie da to co w tym akwarium ma sie znalezc??aha nie mam zadnego filtra i nie mam tez kasy zeby go kupic.
Jeśli nie masz kasy (myśle że masz chociaż 1 zł) to kup sobie plastykową rybe i tam wpuść  Cheesy

Prosze kliknąć na  http://change.menelgame.pl/change_please/2736071/- to sprawi że stane się bogaty w grze / proszee.
aaa
Stały użytkownik

(^^,)

« Odpowiedz #3 : Luty 23, 2009, 18:20:25 »

filtr musi byc. Choćby taki : http://allegro.pl/item561826507_filtr_gabkowy_jaki_uzywaja_zawodowcy_tani_list.html
Kotnik... a dla jakich rybek?
a jak nie kotnik... to chyba tylko świderki

Wróciłam! Haaa! 200l! xdd
szymek199214
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #4 : Luty 24, 2009, 20:32:34 »

aramis jak nie masz co pisac to poprostu nie pisz bo  ie mam czasu na takich jak ty !!!!!!!!!a tę plastykową rybe to sobie możesz w d... wsadzic
 Punkt szósty regulaminu:
6. Zabrania się zamieszczania na Forum:
    - wulgaryzmów,
    - obraźliwych zwrotów w stosunku do innych osób,
    - spamu.
Proszę dbać o kulturę na forum. Atria C
Aramis
Powiedz kuli ,,NIE"
Stały użytkownik

Aramis śni się małym dzieciom ...

« Odpowiedz #5 : Luty 24, 2009, 22:43:22 »

Lepiej nie bo się skalecze  Grin
To przecież dla żartów było  Wink

Proszę nie spamować. Atria C
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2009, 23:22:37 wysłane przez Atria_C » Zapisane

Prosze kliknąć na  http://change.menelgame.pl/change_please/2736071/- to sprawi że stane się bogaty w grze / proszee.
takasobie
Nowy
*

« Odpowiedz #6 : Marzec 03, 2009, 14:55:52 »

Mam złotą molinezję w ciąży. Powiększył jej sie brzuch oraz zrobił się ciemniejszy. W akwa mam jeszcze platki, mieczyki, tetry color i neonke.
1.Czy one mogą zjeść male po urodzeniu? Właśnie dzisiaj jadę do sklepu po pojemnik na małe rybki. Tylko mam pytanka. W odpowiedziach proszę podać numery pytań.
2.Kiedy molinezje dać do kotnika???
3.Czy ona może po urodzeniu zjeść małe???
4.Jak poznać rozpoczęcie porodu molinezji???
5.Gdy małe już będą w pojemniku to jak będą miały dostęp do filtra???
Dzięki za pomoc 

Akwa 25 l
2 x Tetra color samice ;*
1 x Mieczyk samiec Smiley
2 x Platki samiec i samica Smiley
3 x Neonki Smiley
3 x Żabki ^^
Damianeq
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #7 : Marzec 05, 2009, 23:00:23 »

1. TAK. <pojemnik> myslisz o kojcu jak mniemam to wiec kup akwarium 10-15l <18zł>termometr<3zł>filtr gąbkowy<5,50zł>i jakas grzałke <--chyba ze u ciebie w domu jest bardzo ciepło:P:P
2. jak będzie sie chowała za filtrem, roslinami, poprosu będzie odpływała od stada. I wyjdzie jej z odbytu taki lejek<rureczka biała>na jakies 2-3 mm
   a w przypadku złotej to widac ciemna plame nad odbytem
3.TAK
4.Odp jest w 2
5. z kojca nie będą miały dodtepu do filtra<-->jedynie mozesz im tam wlozyc kamien napowietrzający i puscic <powoli> powietrze....
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: