Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Kiedy wkońcu się okoci ??  (Przeczytany 1673 razy)
matii62
Nowy
*

« : Grudzień 22, 2008, 22:00:20 »

Już od jakiegoś czasu widoczny jest dość spory brzuch i czarna plamka za brzuchem. Przez jakiś czas była już w kotniku, ale nic sie nie działo. Chciałbym się dowiedzieć czy możecie ocenić w jakim czasie może nastąpić poród bo myślę, że ta czarna plamka jest już dość widoczna za brzuchem i byłby to pierwszy przyjęty poród ^^.
A tutaj fotka:
sakaguczi
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #1 : Grudzień 23, 2008, 09:49:26 »

To nie jest duza plama. Ja mysle ze jeszcze ze 2 tygodnie. Nie spiesz sie, nie poganiaj. Wszystko bedzie w porzadku Wink

205L, 40L, 25L.
matii62
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Grudzień 23, 2008, 20:15:42 »

poczekamy, może tym razem wyjdzie i nie przegapie porodu  Cool, jak coś się będzie działo to będę relacjonował  Afro
matii62
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Grudzień 26, 2008, 12:09:16 »

To nie jest duza plama. Ja mysle ze jeszcze ze 2 tygodnie. Nie spiesz sie, nie poganiaj. Wszystko bedzie w porzadku Wink
to się trochę machnąłeś z terminem Cheesy, byćmoże fota była niezbyt wyraźna, ale to szczegół. Dziś rano wstaję, i pierwszy rzut oka na akwarium, i nic szczególnego, wstałem, podchodzę do akwarium, a tam w kotniku pełno małych, ciężko je policzyć bo dość szybko pływają między sobą, ale na 100% jest ich 20 sztuk :], teraz tylko czekać i patrzeć jak będą rosnąć.  Afro pozdrawiam matii62  papa

PS. sory za post pod postem ^^
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: