Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Rośliny do 54 l  (Przeczytany 1813 razy)
~~@N@~~
Zainteresowany
**

« : Wrzesień 06, 2008, 10:47:36 »

Czy ktośmógłby mi podać jakie roslinki są najlepsze  do akwa 54 l dla takich rybek jak razbory klinowe prętniki kiryski neonki i otoski Huh
początkująca20
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 06, 2008, 10:58:43 »

Razbory klinowe lub neonki Smiley rybki nie maja specjalnych wymagan co do roslin. Ja w swoim akwa o tym samym lirazu co ty mam dosc sporo roslin i wiekszosci nie znam nazw Smiley Jako ze chcesz miec kokos ładnie wyglada kokos z mchem i anubiasem. Mi sie podobaja jeszcze cabomby i tez maja sie u mnie dosc dobrze, gałązatka kulista moim zdaniem swietna ale zalezy kto co lubi.  Te roslinki rosna mi dosc dobrze co do reszty pewnosci nie mam Tongue
Toxic
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 06, 2008, 11:07:45 »

Do niewielkiego litrażu najlepiej jakieś drobnolistne jak hemianthus, bacopa, napisz jakie masz oświetlenie to bedziemy mogli lepiej doradzić.

początkująca20
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 06, 2008, 11:18:54 »

Radze tez przejrzec forum Smiley bo jest tam mnostwo na ten temat Smiley wiem bo sama sporo musialam czytac Cheesy
~~@N@~~
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 06, 2008, 12:01:47 »

Dobra dzięki zobacze co jeszcze mają w naszym zoologiku Wink mech sobie kupie na pewno jak będzie

Kupiłam ostatnio takiego grzybienia za 6 zł w sklepie był malutki a jak go przyniosłam do mojego 25l to matko boska!!! Do tej pory wystaje mi z akwa ale myśle że moje rybcie zezra go bo już ma liscie podjedzone i bedzie spokój
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 06, 2008, 12:03:22 wysłane przez ~~@N@~~ » Zapisane
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: