1. Ile litrów ma akwarium? 25l
2. Czy zbiornik ma pokrywę? ma offkors
3. Czy masz grzałkę/jaką?Mam/50watt HagenElite
4. Jaka jest temperatura?30oC, dziwi mnie to niezmiernie, ponieważ Grzałka jest ustawiona na 26oC Oo Podejrzewam, że dwie świetlówki robią swoje...
5. Jaką masz obsadę zbiornika - czy z bojownikiem są inne rybki/jakie? onli bojownik
6. Czy akwa posiada filtr/jaki?AquaEl FanMini
7. Jakie jest podłoże, rośliny inne dekoracje?piasek wymieszany z bazaltem i żwirem kwarcowym
8. Jakie są parametry wody? Nie mierzę, a niestety nie mam możliwości kupienia teraz testów

9. Jak wyglądają podmiany? Ile litrów podmieniasz? Kiedy była ostatnia podmiana?Podmieniam 5-6l na miesiąc, ostatnia podmiana była 24.6
10. Dokładny opis objawów. bojownik jest ospały, siedzi sobie w gęstwinie nurzańców, i co jakiś czas rusza się po powietrze. Wczoraj turlał się po żwirku, więc jest jakaś poprawa. Zaznaczę tylko, iż przez 3 dni miał wyłączone światło i może to podziałało na psychikę :?. Aha, bojownik nie ma żadnych zewnętrznych objawów.
11. Czy masz zdjęcie chorej rybki? Jeśli tak to wklej je. Mam, starsze, kiedy było w porzadku, ale nic się od tamtego czasu nie zmienił
12. Jakich zmian dokonałeś ostatnio w akwarium? Kiedy? (nowe rybki, nowe roślinki, nowy nawóz, itp) Przedwczoraj nowy korzeń.
13. Jakie preparaty dodajesz do wody/w podłoże/na wkłady filtra? (nawozy, uzdatniacze)nic nie dodaję
14.Czym, jak często i w jakich ilościach karmisz rybkę?tropical betta, wodzieniem, sercem wołowym itp. Co jakiś czas, karmię nieregularnie, bo chcę mu odtworzyć naturalne środowisko

15. Od jak dawna ją masz? Od 21marca