przeżyją
po co dodałaś sól z błękitem ?
Bo taką dostałam, a po co zadawać pytanie bez konstruktywnego komentarza, bo nie sądzę, żeby naprawdę ktoś był zainteresowany jakie pobudki kierowały mną jaki coś kupowałam (głosy w głowie, sen proroczy, wyliczanka

), nie każdy się zna i jeśli w sklepie, w którym teoretycznie powinna być fachowa obsługa, taką mi dają, to taką biorę i nie tyczy się to jedynie akwarystyki, niestety..
Swoją drogą irytujące jest to, że produkują tyle tych rzeczy z niepotrzebnymi dodatkami (bo jak rozumiem to miało zostać powiedziane przez to pytanie) i jak ktoś się nie zna, to tylko tym szkodę robi rybą :/
No, ale nvm.
Co do tego karmienia - mam narybek. Najmłodsi mieszkańcy akwa, to ok. 2 tyg. 15 sztuk gupików, rozumiem, że je karmić codziennie, jak do tej pory?
Swoją drogą strasznie rzucają się na jedzenie - tak mają, czy za mało je karmię? Wcześniejsze młode nie miały aż tak...
Emi, jeśli chodzi o tego gupika w wiadrze, to w ogóle mam wrażenie, że to dość wytrzymałe ryby, one oraz labeo najlepiej sobie radzą w moim nie do końca prawidłowo pielęgnowanym akwarium...