Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Belka Oświetleniowa Hailea.  (Przeczytany 3289 razy)
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« : Czerwiec 09, 2008, 21:27:42 »

Słyszeliście kiedyś?  Potrzebuję szybkich informacji na jej temat. cena jest wyjątkowo niska, ale obawiam się jednego wielkiego szajsu i świetlówek made in china. Sami spójrzcie: http://www.allegro.pl/item378324569_oswietlenie_aluminiowe_78w_2x39w_t5_90cm_wawa.html Zależmy mi na oświetleniu 112l.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 09, 2008, 21:58:11 wysłane przez Magdallenah » Zapisane

Pozdrawiam, Magda.
ja!!!
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 09, 2008, 21:41:43 »

trudno mi okreslic, bo nie znam sie za bardzo...ale moge potwierdzic wiarygodnosc osoby która wystawila ta aukcje. wiele rzeczy maja bardzo tanio w samej hurtowni, np akwaria robione na zamówienie w cenie 1zł za litr.. znajomy ma od nich akwarium 170 l i jest ok. może ta hurtownia liczy na ilosc, a nie na taką wysoką marżę... tak jak bywa w niektórych sklepach. polecam sprzedawcę
 papa
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #2 : Czerwiec 09, 2008, 21:47:22 »

Dobrze, przynajmniej tyle. Ten sklep ma ponad 100 negatywów więc wiadomo, miałam mieszane odczucia.

Pozdrawiam, Magda.
ja!!!
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Czerwiec 09, 2008, 21:53:29 »

nie dziwie Ci sie.. ale tak juz jest na allegro... mój chłopak jak sprzedawał wzmacniacz to miał śmieszną sytuację, gdyż odbiorca stwierdził,ze nie waży tyle ile powinna paczka i że sprzedano mu nie ten model, co  był przedmiotem aukcji... i nie chciał otworzyć paczki, ktora wzial za pobraniem.. to była akcja, otarlo sie o negatywa, a sprzedajac malo rzeczy,zawsze to dziwnie wyglada.. po wielu rozmowach po otwarciu sie okazalo, co mialo, ale delikwent nawet nie przeprosil za kłopot.. więc na tych aukcjach mozna sobie tylko wyobrazic jakie "kwiatki" odchodza...
 papa
Tomacha
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #4 : Czerwiec 10, 2008, 06:06:11 »

Na 100% pewny sprzedawca. Kupowalem tam wiele rzeczy wystawianych na allegro i normalnie.Lubie do tej hurtowni czasami podjechac i zobaczyc co maja ciekawego.
Magdallenah
Ja.
Super aktywny

I'm ;)

« Odpowiedz #5 : Czerwiec 10, 2008, 08:03:42 »

Dostałam jeszcze odpowiedź na roslinyakwariowe, i zmieniłam zdanie. belka może i nieźle wygląda, ale zależy mi na czymś co jeszcze podziała parę lat, a o tym oświetleniu nigdzie nie pisze. Co tanie to drogie...
Zastanawiam się nad hqi... Jak szaleć to szaleć, i tak wyjdzie taniej od tej beleczki oraz będzie działało parę lat.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10, 2008, 08:10:04 wysłane przez Magdallenah » Zapisane

Pozdrawiam, Magda.
Tomacha
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #6 : Czerwiec 10, 2008, 08:18:15 »

hailea to chinszczyzna - to wiadomo.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: