PiotrasJ
Zainteresowany

ładna rybcia:)
|
 |
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 01, 2008, 20:10:50 » |
|
Co do widzenia to widziałem takie jak byłem w mini oceanarium jak mieliśmy wycieczke- Normalnie Bomba ale jak na taki budynek większy to nie wyglądało takie wielkie
|
|
|
|
|
|
Akwa 25l
5x gupik
moczarka kanadyjska
filtr elite oświetlenie: lampa nad akwa:) (11W)
|
|
|
gibonek
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 01, 2008, 20:22:42 » |
|
No ladne cacko ,mucha nei siada a jak siada to spada ;d ale mi sie wydaje troche drogie mysle ze jak by samemu takie awkarium kompletowac to 27tys kosztowalo by z calym osprzetem filtrami i grzałkami. A duzo roboty by z tym nie bylo jakby zrobic z tego morskie albo malawi tudziez tanganike to raz zrobione to mozna takie afrykanskie jezioro tylko podziwiac, napewno jezeli by z niego zrobil holendra to roboty bylo by od zajeb***a xD
|
|
|
|
|
|
amazonius fanaticus
|
|
|
driwer88
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #17 : Kwiecień 01, 2008, 21:22:40 » |
|
Ciekawe czy "ten pan" uwzględnił w projekcie domu czy nie daj boze mieszkania nacisk 3TON!! na tak małą powierzchnię i czy jeszcze nie widać pęknięc na ścianach  ten dom On kupował od kolesia wiec sam go nie projektował ale jeśli to akwarium stoi to wszystko jest ok ale na pewno musiał sprawdzić czy strop mu wytrzyma ale efekt jest super
|
|
|
|
|
|
|
|
|
5blue5
Bywalec

Nie ma lepszego od Neona Czerwonego!!!
|
 |
« Odpowiedz #18 : Kwiecień 01, 2008, 22:17:28 » |
|
Chodzi mi o to że ja bym to zamieścił w temacie A widzieliście to... http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php/topic,10654.0.html
|
|
|
|
|
|
Widzew Łódź Prosta rzecz śnić ten sen tak niewinnie jak marzyciel Życie jak mecz jeden mecz który ważniejszy jest niż życie Spójrz na niebo poczuj siebie zanim złapiesz oddech 
|
|
|
dam154
Nowy

|
 |
« Odpowiedz #19 : Maj 03, 2008, 17:06:34 » |
|
mnie ciekawiło by jak bym wniusł je do domu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #20 : Maj 03, 2008, 18:30:25 » |
|
mnie ciekawiło by jak bym wniósł je do domu
Takie akwaria kleją na miejscu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maj 03, 2008, 18:50:50 » |
|
Takie Akwarium od Argusa często lądują w hotelach i tym podobnych obiektach, ewentualnie u konesera . Jest jedna prosta zasada im większy zbiornik tym mniej z nim roboty. Koszty to głownie oświetlenie i filtry bo ogrzewanie jest od lamp (lampy mają za sobą obieg wody i ją podgrzewają ). Więc i z kosztami nie jest tragicznie .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysiek19
Bywalec

Siberian Husky
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maj 03, 2008, 22:17:47 » |
|
|
|
|
|
|
|
45 l XxX-gupiki z młodymi 5-kiryski pstre 35l W planach muszlowce  --------------- 
|
|
|
driwer88
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #23 : Maj 03, 2008, 22:39:49 » |
|
to już są specjalne maszyny odkurzacze lub ręcznie ale tam są takie filtry ze to sie rzadko czyścić
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

|
 |
« Odpowiedz #24 : Maj 04, 2008, 12:23:08 » |
|
to już są specjalne maszyny odkurzacze lub ręcznie ale tam są takie filtry ze to sie rzadko czyścić
Czyścik magnetyczny ,duży i wio.Ew. odmulanie raz na jakiś czas elektronicznym odmulaczem.Filtry to zwykłe kubełkowe (nie wewnętrzne).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krzysiek19
Bywalec

Siberian Husky
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 04, 2008, 13:51:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
45 l XxX-gupiki z młodymi 5-kiryski pstre 35l W planach muszlowce  --------------- 
|
|
|
FishLust
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 04, 2008, 14:13:23 » |
|
ale tylko na początku, przy zakładaniu (ile tam żwirku pójdzie ;o) Ja bym np. takie akwa najchętniej dał turyście do obsady i udekorowania.... b. podoba mi się jego akwa  sam chciałbym mieć jedno w taki stylu... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TURYSTA
Gość
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 04, 2008, 15:02:18 » |
|
Jaki problem siąść i ze swojego baniaka zrobić coś co Ci będzie się podobać ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FishLust
Zainteresowany

|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 04, 2008, 15:31:48 » |
|
nie mam do tego talentu  myślisz, że nie próbowałem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|