Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Sprzęt, technika akwarystyczna « Pomuszcie mi w wyborze akwarium zwykłe lub Aqua Art Opit White 21l.
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pomuszcie mi w wyborze akwarium zwykłe lub Aqua Art Opit White 21l.  (Przeczytany 1523 razy)
5blue5
Bywalec

Nie ma lepszego od Neona Czerwonego!!!

« : Luty 18, 2008, 21:06:55 »

Pomuszcie mi w wyborze akwarium zwykłe lub Aqua Art Opit White 21l.
Zamówiłem już akwarium na wymiar.Już jest do odbioru.Klejone silikonem czarnym.Walał bym klejone silikonem przezroczystym ale nie było takiej opcji.
Pomuszcie mi w wyborze
1)zostawić tak jak jest
2)Akwarium zwykłe klejone silikonem przezroczystym
3)Aqua Art Opit White -http://shop.aqua-art.pl/product_info.php/cPath/40/products_id/507
lub http://www.aqua-art.pl/polski/akwarias
Transport
Dowozimy bezpłatnie akwaria o długości do 150 cm, w obrębie aglomeracji warszawskiej oraz na zoologiczną giełdę hurtową w Łodzi przy ul. Równej. Możemy również zaproponować organizację transportu dedykowanego akwariów dowolnych wymiarach, w dowolne miejsce w Polsce, w cenie ok. 2,1 zł/km.
Cenę akwarium możecie skalkulować Państwo samodzielnie z pomocą kalkulatora. Zamówienia oraz zapytania dotyczące bardziej skomplikowanych projektów, prosimy składać przez e-mail: akwaria@aqua-art.pl z podaniem swoich pełnych danych kontaktowych (imię nazwisko, ewentualnie nawa firmy, adres, telefon kontaktowy), na anonimowe e-maile nie odpowiadamy - oraz danych dotyczących projektu (grubość szkła, wymiary zbiornika, ewentualnie rysunki lub projekt).
Czy można tam śmiało zmawiać?
Czy na ulicy Równa 3 Składają zamówienia na takiego typu akwarium?Iczy w sklepie na Równej 3 Botia  jest akwarystyka słodkowodna?

Prosił bym o zdjęcia akwarium sklejane silikonem przezroczystym.
Proszę o pomoc.
« Ostatnia zmiana: Luty 18, 2008, 21:24:03 wysłane przez 5blue5 » Zapisane

Widzew Łódź
Prosta rzecz śnić ten sen tak niewinnie jak marzyciel
Życie jak mecz jeden mecz który ważniejszy jest niż życie
Spójrz na niebo poczuj siebie zanim złapiesz oddech
mario27-28
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Luty 18, 2008, 21:26:06 »

Czarny silikon jest nawet można dy powiedzieć nawet dekoracyjny(wygląda jak czarna ramka wokół szyb).Jak masz kasę to weź opti white,ale zapłacisz pewnie jeszcze raz tyle,ale przy tak małym akwarium to pewnie w 100zł się zmieścisz i efekt pewnie jest super.
Sądzę że jak już ci skleili to już zapóźno na zmianę decyzji,chyba że weźmiesz i zamówisz drugie te opti white

Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Luty 19, 2008, 09:58:01 »

Pomuszcie mi w wyborze
1)zostawić tak jak jest
Zostawić i w końcu zrobić se jakieś akwarium  Undecided Obojętnie jakie byle byś już w końcu miał to akwarium kupowane od chyba roku

P.S
Ortografia !!!!

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: