Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Czy można trzymać Pimelodus pictus w 125 ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy można trzymać Pimelodus pictus w 125 ?  (Przeczytany 1701 razy)
marzenaszym
Stały użytkownik

« : Styczeń 18, 2008, 22:41:41 »

witam, jakiego sumika można trzymać w 125L ?
pozdrawiam

"veritas odium parit, obsequium amicos"
"prawda rodzi nienawiść, ustępliwość przyjaciół"
adriano210
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Styczeń 19, 2008, 04:29:46 »

NIE !!!
urzyj opcji szukaj s sumików to mozna kiryski se trzymać, sumy powinny byc trzymane w duzych akariach z duzymi rybami, no i pictus to drapieznik wiec jezeli beda z nim ryby które wejdą do pyska to one sie tam wczesniej czy pozniej znajdą, do tego jest to ryba terytorialnai niezbyt towazyska

seba75
Gość
« Odpowiedz #2 : Styczeń 19, 2008, 08:42:46 »

o ile dobrze pamietam twoja obsade to nie pasuje, niedawno pisalismy poszukaj na forum
marzenaszym
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Styczeń 19, 2008, 10:59:15 »

nie chodzi, że chcę kupić, pytam się z ciekawości, widziałam w sklepie suma i kobieta go poleciła do 100 l, mi podobają się sumiki szkliste, ale jestem poczatkująca a rybki te są bardzo wrażliwe, nie sztuka kupić, sztuka zapewnić dobre warunki ...

Ropek
Bywalec

« Odpowiedz #4 : Styczeń 19, 2008, 12:20:46 »

Bo wiekszosc sprzedawcow to nie hodowcy a handlarze i im zalezy tylko na sprzedaniu towaru. Sumiki szkliste kiedys mialem, musza byc w stadzie, lubia jak w akwa jest pralka, w ogle maja dziwne upodobania Grin

marzenaszym
Stały użytkownik

« Odpowiedz #5 : Styczeń 19, 2008, 13:05:34 »

już się przekonałam, że sprzedawcy to handlarze, jak facet sprzedawał ludziom rybkę z ospą, koszmar ....

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: