Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Zakupy przez internet  (Przeczytany 1335 razy)
akw112
Nowy
*

« : Styczeń 11, 2008, 14:33:36 »

Co sądzicie o zakupach przez internet Huh
Mam zamiar dokonać większego zakupu i porównuję ceny z normalnych sklepów zoologicznych i ze sklepów internetowych oraz Allegro, przeważnie wychodzi że w sklepie internetowym jest taniej ale nie wspominają nic o wysyłce (poza Allegro). Co myslicie o jakości takich zakupów Huh
Może ktoś mi poleci jakiś sprawdzony adres Cheesy.
aniula
Nowy
*

« Odpowiedz #1 : Styczeń 11, 2008, 21:34:06 »

wiesz w normalnym sklepie zawsze masz szanse ze kupisz coso wiele taniej. Ja poszłam do sklepu i jakims cudem kupilam 75l akwarium za 300 zł. Z całym wyposażeniem jak sprawdzałam w necie to kosztuje jakies 500. A wszystko dlatego ze sprzedawca chcial sie go pozbyc. Bez żadnej usterki z normalną dwuletnia gwarancją. A jeżeli chodzi o internet to i na allegro sa zaufani sprzedawcy. Sama kupowałam roślinki na allegro i są bardzo ładne i zdrowe. Wszystko zalezy od tego czy masz czas. Najpierw moze popatrz w internecie a potem przejdz sie po slkepach i porownaj ceny. tak chyba bedzie najlepiej. No i w normalnym sklepie masz jedną zaletę- nie czekasz az przesylka do ciebie dotrze, wszystko masz na miejscu.

Akwarium 75 l
3x gupiki
4x miedziki
6x neonki
1x glonojad
1x kirysek
4x razbora
2x platka
4x tęczanka neonowa
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: