Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Moje skalary nie rosn  (Przeczytany 3338 razy)
Krzysiek S
Nowy
*

« : Wrzesień 09, 2007, 17:04:11 »

tak jak w temacie kupiłem z jakieś 2 miesiące temu 2 skalary i nic nie rosną mam akwarium 350l i karmie je ichtio-vitem i ovo-vitem czasami wrzucam im jakieś muchy
papio
Stały użytkownik

Heh...

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 09, 2007, 18:17:11 »

to może powiedz jakiej są wielkości  Wink Może już urosły wystarczająco.Może też masz jakąś odmiane karłowatą Grin

Krzysiek S
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Wrzesień 09, 2007, 18:25:19 »

A więc tak skalarów mam ogólnie 6. Jeden ma 15 cm wysokości, drugi około 12 dwa kolejne około 10 a te dwa najmniejsze mają może 5 cm.
papio
Stały użytkownik

Heh...

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 09, 2007, 18:40:49 »

To ja nie wiem albo masz jakąś odmiane karłowatą albo strasznie wolno rosnącą.JA swoje skalary miałem w 54l karmiłem ichtio-vit i jeszcze jednym takim nie pamiętam nazwy i rosły jak na drożdża.

mila
Stały użytkownik

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 09, 2007, 18:56:38 »

spokojnie, jesli masz je dopiero 2 miesiace, zreszta czasem wlasciciel nie widzi wcale, ze jego rybki rosna, a ktoś sopoza zauważy, ktos, kto je bardzo rzadko widuje. tak, jak niogyd mam nie widzi, ze jej dziecko rosnie, a sasiadka widząc je po jakims tam czasie bedzie miała porównanie.
ja nigdy nie widze trosnięcia moich ryb, dopiero gdy wychowam z malców już dośc duze ryby, to wtedy dopiero zauwazam, że czas je wywalić z kotnika do ogólnego.

150l
4mieczyki,
2 molinezje szerokopłetwe,
2 zmienniaki wielobarwne
2 skalary,
2 kiryski spiżowe,2albinosy
2pekolcje
10,5l kotnik
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: