Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Biotopy « Ameryka « 120 15 neonek i wielki probelm :)
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: 120 15 neonek i wielki probelm :)  (Przeczytany 2953 razy)
Kicha
Stały użytkownik

« : Listopad 06, 2007, 23:56:02 »

Już gdzieś pisałem w wątku o obsadę ale mało propozycji było zresztą tutaj można o wszystkim nie tylko o rybkach ale i roślinkach
Mam 15 neonek i xxxx gupików pierwsze moje pytanie:
W sklepie będę mógł sprzedać narybek gupików około 40 sztuk ale dopiero jak znacznie podrośnie poza tym mam około 6 sztuk dorosłych czekać? Czy się pozbyć? Boje się o stężenie azotanów... a roślin jeszcze dość mało
Poza tym jakie rybki z ameryki proponujecie (dodam, że nawet jeśli odczekam i wychowam gupiki to planuje pozbyć się ich albo zostawić parkę i skutecznie wyławiać narybek) ?
I jakie roślinki Smiley

W przygotowaniu 25 litrów... Ah szkoda tej 120...
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Listopad 15, 2007, 17:14:47 »

No to możesz dać roślin odchodować gupiki a za kaskę możesz jakieś ciekawe rybki dokupić albo jeszcze więcej roślin Cheesy .Co do rybek to proponuję obsadę
15x Neon 5xKirysek Panda 4xOtosek lub 10x Neon 5xKirysek Panda 2xPielęgniczka Żółta 4xOtosek'
Ps.Z opisu wnioskuję ,że chodzi o 120l bo obsadę podałem do takiego litrażu. Wink

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: