Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Choroby « Chory welonek ??? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Chory welonek ??? :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(  (Przeczytany 4780 razy)
mihco
Bywalec

Ziom

« Odpowiedz #15 : Kwiecień 15, 2007, 21:03:11 »

Aniu uwierz mi głodówki nic nie zdzieją złego oczywiście jeżeli nie trwają dłużej niż 2 dni, moim rybkom robie głodówkę 1 raz w tyogdniu i nigdy tak zdrowe nie były, ale robie to od dawna więc są przyzywczajone Smiley a niestety a może stety taka głodówka to lek na kilka schorzeń Tongue

Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
czarek
Nowy
*

« Odpowiedz #16 : Kwiecień 15, 2007, 21:27:07 »

a może po prostu nie popełniłaś żadnego błędu (nie popieram trzymania rybek w kuli) a rybka po prostu zachorowała i tyle, nic na to nie poradzisz niestety.
mihco
Bywalec

Ziom

« Odpowiedz #17 : Kwiecień 15, 2007, 21:34:07 »

A ma filtr, wiesz ryby, które żyją bez filtra i mają całą wodę wymieniają nie sądzę  by zyły dłużej niż rok tak samo było z moim bojownikiem, ale już wiem co to akwarystyka i nie trzymam ryb w kuli Sad

Dzień, który przynosi nowe życie, może być niezwykły, tak jak niezwykłe może być życie, które przychodzi każdego dnia
aniaszer
Nowy
*

« Odpowiedz #18 : Kwiecień 17, 2007, 16:18:05 »

Hej Smiley mihco dzięki za podpowiedź, skoro twierdzisz, że twoim rybkom nie szkodzi od czasu do czasu mała głodówka to może i ja spróbuje Wink stan rybki wyraźnie się poprawił już nie wisi tak dziwnie główką w dół, ale może rzeczywiście taka jednodniowa głodówka dobrze jej zrobi. Pozdrawiam  papa
wisnia_gc
Bywalec

« Odpowiedz #19 : Kwiecień 17, 2007, 18:22:39 »

głodówke rób mu raz w tygodniu, to nie zaszkodzi a pomoże.

mihco
Bywalec

Ziom

« Odpowiedz #20 : Kwiecień 17, 2007, 20:23:17 »

Tak jak ja robie raz w tyogndiu i rosną piękne i zdrowe

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: