Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Kakadu  (Przeczytany 1859 razy)
Kicha
Stały użytkownik

« : Listopad 16, 2007, 22:37:03 »

Dzisiaj bylem w Warszawie w muzeum Powstania Warszawskiego i przy okazji zachaczyliśmy o ten sklep całkiem ciekawy, ale roślin dosyć mało i ceny też nie grzeszyły niskością, ale wybór rybek całkiem spory przyznaję ale tak chciałem zapytać to Wasz (pytanie do Warszawiaków) sklep? tak pytam z ciekawości

W przygotowaniu 25 litrów... Ah szkoda tej 120...
Tadeus
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Listopad 16, 2007, 22:41:25 »

Nie rozumiem pytania ;]

Maja na wystawach ladne zbiorniki z opi whita ;]

Czasem kupuje tam jakies gadzety - ale ryb bym raczej nie kupil. Za czesto widzialem trupki, poza tym generalnie nic zywego w supermarketach nie kupuje.

Jesli chodzi o najczesciej polecany sklep w W-wie to raczej Diskus albo AtollZoo.
Aniape
Super aktywny

gg 13198444

« Odpowiedz #2 : Listopad 16, 2007, 22:58:10 »

Ale o jaki sklep chodzi w pobliżu muzeum?
O Kakadu w Arkadii? Jeżeli Kakadu to tylko na Wileńskiej i pytać o akwarystę Adama. Nie chcę robić reklamy ale facet jest sensowny. zanim sprzedał mi rybki wypytał, jakie mam akwa i jakie rybki już są.
Poza tym w Kakadu w Promenadzie na Ostrobramskiej kupiłam 6 kirysków sterby i roznoszą mi akwarium. Oczywiście w pozytywnym sensie. Przy nich moje pandy też jakby nabrały wigoru.
Nie chcę tu nikogo bronić ale pracownicy Kakadu zarabiają 5 zeta na godzinę. Nie dziwne, że rotacja pracowników jest tak duża.
Pracuję w segmencie "kot" i raz na 3 miesiące robię szkolenie bo jest nowa obsada pracowników.

"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
Kicha
Stały użytkownik

« Odpowiedz #3 : Listopad 17, 2007, 00:43:51 »

ja też nie rozumiem pytania ale to pogaduchy tu pytania nie muszą mieć sensu a ja byłem w złotych ogrodach czy jak to tam Smiley i widziałem w sumie tylko jeden zbiornik taki marny i właśnie w tym były najciekawsze ryby ehh hehe Smiley

W przygotowaniu 25 litrów... Ah szkoda tej 120...
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Grudzień 27, 2007, 12:44:28 »

No ja mam pytanie do Łodzian Wink mianowicie mam zamiar przejechać się do sklepu Kakadu właśnie w Manufakturze lecz nie wiem jakie tam mają ceny Undecided chciałbym kupić tylko kostkę lipową ,skałkę i ew.podłoże więc pytam czy lepiej kupować tam czy jechać na giełdę Huh

Aniape
Super aktywny

gg 13198444

« Odpowiedz #5 : Grudzień 27, 2007, 13:39:19 »

Wiem, że na otwarciu mieli dużo niższe ceny niż w warszawie Cheesy
Z tego, co słyszałam generalnie w Łodzi Kakadu postanowiło dopasować się cenami do tamtejszych warunków i do cen np. w zoonaturze.

Na Twoim miejscu przejechałabym się do Kakadu z ciekawości a na giełdę po zakupy.

Ania papa

"Nawet najmniejszy kot jest arcydziełem" - Leonardo da Vinci.
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« Odpowiedz #6 : Styczeń 01, 2008, 19:52:46 »

Byłem rozczarowałem się i wyszedłem Undecided .Wybór ryb nawet w miarę roślin za to nie wiele akwaria nie tak urządzone jak np.w Discusie ceny wysokie kupiłem tylko 9kg żwirku i kostkę lipową Cheesy

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: