Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: slimaki do malawi  (Przeczytany 2290 razy)
orba
Nowy
*

« : Luty 10, 2007, 15:14:55 »

Witam  Cheesy

Poszykuje slimaczkow do mojego malawi. Karmie moje rybki takze pokarmami roslinnymi wlasnej roboty i niestety troche mi zawsze go zostawiaja na piachu. Dlatego mysle o slimakach. Pytanie tylko jakie wybrac? dostalam kilka swiderkow ale z calej obsady 11 malawi mam taka jedna mala wredna saulosi ze te slimaki juz sa puste. Tylko jedna tak sie czepila Sad  Z poprzednich postow zrozumialam tyle ze zeby trzymac ampularie przy mojej rybci to trzeba kupic jakies duze osobniki zeby sie  utrzymaly. Sa rozdzielnoplciowe czyli musze kupic kilka zeby trafic parke. Czy sie bardzo mnoza bo mi troche te pomysly z pradem przez glowe nie przechodza Sad 
lukas
Global Moderator
Super aktywny

into U'r eyes my face remains

« Odpowiedz #1 : Luty 10, 2007, 23:13:00 »

ampularie rozmnażają się poza wodą - tzn samica składa jaja do kokonu który umieszczony jest ponad powierzchnią wody. jeśli nie chcesz mieć więcej ślimaczków to możesz po prostu raz w tygodniu usuwać kokony.

Andrij
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Luty 11, 2007, 12:49:15 »

To tak na wprowadzenie myślę, że ci się przyda http://www.applesnail.net/content/multi_languages/polish.htm

GG: 2202940
Strona klubu w którym gram: www.blekitnipiersciecj.futbolowo.pl

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: