Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pielegnica elliot  (Przeczytany 2499 razy)
bakuMGK
Super aktywny

Akwarystyka-hobby na całe życie.

« : Grudzień 29, 2006, 13:51:35 »

Wczoraj w sklepie widzialem pielegnice o nazwie elliot, szukalem w necie i nic o takiej nie bylo, wiec moze ktos cos o niej wie Huh przypuszczam ze to ta pielegnica co kiedys malzonka sie pytala wiec moze ten watek cos pomoze Grin

8317910

malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Grudzień 29, 2006, 17:33:36 »

Baku jeśli to ta sama to uważaj. To sa hybrydy. Moje wylądowały w domowym akwarium pracownika sklepu zoologicznego. Najpierw były w towarzyskim i było to samo co u mnie. Agresja 15 w skali do 10. Dopiero po zmianie lokum i dodaniu ich do obsady składającej sie między innymi z pawiookich uspokoiły się. Miały juz wtedy ok 15 cm. Pawiookim nie podskakiwały Wink
bakuMGK
Super aktywny

Akwarystyka-hobby na całe życie.

« Odpowiedz #2 : Styczeń 01, 2007, 11:28:48 »

ja nie mam zamiaru ich kupowac ale mialem nadzieje ze jak podam ta nazwe to ktos sie odezwie ze posiada takie  Grin to bylo zalozone z mysla o tobie  Grin zebys mogla sie czegos konkretnego o nich dowiedziec Grin

8317910

malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Styczeń 01, 2007, 11:48:36 »

Baku, w tej chwili nie mam pielęgnicowatych ani tych mniejszych ani tych większych Wink Same kąsaczowce. Ale jak przypominam sobie Akary i ich tarło to mnie jakos tak za serduszko ściska...
Jak Adolf wytnie całą obsadę to pomyślę co dalej. Na razie sie uspokoił.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: