Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: rybki padaja jak muchy  (Przeczytany 4486 razy)
sosnica
Nowy
*

« Odpowiedz #15 : Grudzień 31, 2006, 17:11:22 »

masz racje małrzonko ale nie każdy potrafi kochać to cudowne piękno bo nie potrafi go dostrzec przez moje zaniedbanie i sllluchanie innych straciłam to co piękne a przecierz wiedziałam o zw. azotu moja głupota sSzczęśliwego Nowego Roku
malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #16 : Grudzień 31, 2006, 19:31:27 »

Sosnica, moje pierwsze akwarium miało 23L (jest nadal ale jest tam tylko para krewetek wielkoramiennych) i miałam w nim 5 neonów, 2 molinezje żaglopłetwe, 2 platki, długonosa ciernistego, zbrojnika, 2 krewetki szkliste i bojownika, czyli mega total mix. W dniu załozenia zbiornika trafiły do niego rybki i zaczeły sie schody bo mi neony padały jak muchy. Bardzo szybko trafiłam tutaj i złapałam się za głowę co ja najlepszego narobiłam. Uwierz, że niewiele jest osób, które najpierw czytają i sie uczą a potem zakładaja akwarium. Także pozostaje uczyć się na błędach i jeśli się da to na cudzych Wink
sosnica
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Styczeń 01, 2007, 16:44:00 »

masz racje że uczymy się na błędach tylko ja nie poraz pierwszy mam rybki ipopełniłam podstawowy błąd którego sie nie popełnia teraz zostałt mi 4 ryby które odchorują ten błąd jak długo teraz potrwa kwarantanna.Dzisiaj po wczorajszej podmianie nie zgineła ani jedna ale widze że są wychudzone ale zainteresowane i reagują na każdy ruch
Emi
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #18 : Styczeń 02, 2007, 08:33:16 »

Sosnica, życzę powodzenia z rybkami.

Mam jedną tylko prośbę: używaj znaków przestankowych typu kropka i przecinek bo bardzo ciężko się czyta Twoje wypowiedzi.

Pozdrawiam,
Emi

Pozdrawiam,
Emi

Górnośląskie Stowarzyszenie Akwarystów - www.gsa.org.pl

Małe jest piękne... ale w większym ryby czują się lepiej.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: