Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « PROSZĘ O POMOC W OBSADZIE RYBEK AKWARIOWYCH :-)
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: PROSZĘ O POMOC W OBSADZIE RYBEK AKWARIOWYCH :-)  (Przeczytany 1662 razy)
superkasia
Nowy
*

« : Listopad 23, 2006, 11:51:19 »

Hej, mam pewien problem z doborem rybek akwariowych do zbiornika o pojemności 250 l. Być może ten temat był już poruszany na łamach forum, ale ja nie mam zbyt dużo czasu, aby wertować strony w poszukiwaniu odpowiedzi, więć proszę o pomoc Smiley W tej chwili mam gupiki, kiryski i glonojady, chciałabym dokupić jeszcze kilka rybek, ale nie wiem jakie i w jakiej ilości  Huh Bardzo podobają mi się paletki, ale nie wiem czy nie zagrożą już mieszkającym w akwarium rybką, co myślicie na ten temat? Jeżeli ktoś może podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami w chodowli rybek, to bardzo proszę o odpowiedz Wink dziękuję i pozdrawiam papa
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #1 : Listopad 23, 2006, 15:06:19 »

Najpierw powiedz jakie ryby ci sie podobają albo przynajmniej jaki biotop chcesz. Malawi, Tanganika, Azja, Ameryka. Będzie łatwiej wybrać. 250 litrów to już kawałek szkła i można naprawde dużo gatunków hodować. Więc trudno tak wypisać całą listę.

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
bakuMGK
Super aktywny

Akwarystyka-hobby na całe życie.

« Odpowiedz #2 : Listopad 23, 2006, 15:08:12 »

napisz najpierw jakie jest twoje obycie z akwarystyka Grin bo jezeli chcesz hodowac paletki to musisz miec spore doswiadczenie !!! litraz po prostu bomba Cheesy w takim akwa mozna zaszalec Good ! tak jak proponuje komandos: napisz jakie ryby ci sie podobaja a potem cos z tego sie wybierze Grin

8317910

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: