Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Zalobniczki (tetra czarna)  (Przeczytany 2099 razy)
jankesik007
Nowy
*

« : Luty 02, 2009, 19:58:51 »

WITAM!!!
WCZORAJ KUPILEM SE ZALOBNICZKI JEST TO 6 SZTUK BO CZYTALEM JUZ ZE ONE WYSTEPUJA RACZEJ W STADACH.
CHCIALBYM JE ROZMNOZYC LECZ NIE WIEM DOKLADNIE JAK TAK TYLE WIEM :
ZE TEMPERATURA POWINNA WYNOSIC OK OD 25 STOPNI DO 28
I ZE POTRZEBNA JEST MU JAKAS ROSLINKA I TO MIEDZY INNYMI MECH JAWAJSKI WLASNIE MAM ZAMIAR JUTRO PUJSC I JA KUPIC ALE CZY TO  WYSTARCZY ??
Z GORY DZIEKUJE!!!
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Luty 02, 2009, 20:20:12 »

Nie pisz duzymi literami !!!!
A jakie masz akwarium i co w nim ?  najpierw rybka, potem roslinka - mech myslisz ze to w zupelnosci wystarczy ?
Widze dobry poczatek  Tongue

nie az taki poczatek. mam dwie roslinki jedna mala a druga spora lecz czytalem ze jest im
lepiej im wiecej roslin a najlepiej mchu jawarskiego. oprucz tego tez maja miejsce gdzie plywac jest to akwarium 45 l

czytajac co napisales w odpowiedzi jednak sie nie pomylilam, a nawet jest jeszcze gorzej niz myslalam !!!!!
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2009, 22:24:10 wysłane przez gina2006 » Zapisane

jankesik007
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Luty 02, 2009, 21:28:06 »

nie az taki poczatek. mam dwie roslinki jedna mala a druga spora lecz czytalem ze jest im
lepiej im wiecej roslin a najlepiej mchu jawarskiego. oprucz tego tez maja miejsce gdzie plywac jest to akwarium 45 l
Grzenio
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Luty 02, 2009, 21:58:48 »

To jakieś żarty - 6 x tetra w 45l zbiorniku i jeszcze chcesz je rozmnażać?
Jak będziesz mieć zbiornik tak przynajmniej 180l dla nich zapełniony roślinnością to możemy podyskutować.

I jesazcze jedno jak ktoś chce rozmnażać rybki a rośliny opisuje jako duża i mała to niech kupi sobie plastikowe rybki (sorry ale nie mogłem się powstrzymać). No i może wypadałoby popracować nad ortografią.
« Ostatnia zmiana: Luty 02, 2009, 22:00:57 wysłane przez Grzenio » Zapisane

Duży różnorodny zestaw roślinek, neonki Inesa,neonki czerwone, neonki czarne, danio pręgowane,razbory klinowe,molinezje,gupiki,glonojadki,krewetki, platki, miedziki, tetry czarne, Helena, Ampularie
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: