Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Nierybiaste « Ile czasu chodzi w ciąży samica karlika szponiastego ??
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Ile czasu chodzi w ciąży samica karlika szponiastego ??  (Przeczytany 4202 razy)
jackdave
Stały użytkownik

« : Kwiecień 20, 2006, 22:26:15 »

Takie o to pytanie ...

Niektórzy przeginają :/ Rybki to tez stworzenia !!
mewiik
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 20, 2006, 23:01:36 »

Ile czasu chodzi w ciąży samica karlika szponiastego ??

1.Karlik szponiasty to płaz Shocked One nie zachodzą w ciąże Huh Samica składa skrzek który jest następnie zapładniany przez samca!!!
2.Nie wiele wiem o karlikach dlatego nic bardziej konkretnego nie będe pisał.
3.Następnym razem lepiej troszkę poczytaj zanim coś napiszesz (taka moja dobra rada) Grin

Akwarium 200l, obsada:
6x Cleithracara maronii, 2x Poecilia sphenops, 5x Corydoras paleatus, 2x Ancistrus dolichopterus, 2x Acanthopsis choirorhynchus;
Akwarium 45l, obsada:
47x Poecilia sphenops (mini), 3x Caridina babaulti;
jackdave
Stały użytkownik

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 21, 2006, 14:23:57 »

WIEM O TYM i*****!! a kiedy ja niby napisałem że to jest ryba !! zrobilem ten post do ryby akwariowe ponieaz jest on najczesciej odwiedzany !!i wlasnie tam dostaje najszybciej odpowiedzi !! a że składa skrzek to ja wiem ! tylko chodzi mi o to ile czasu ma w sobie skrzek aby go z siebie wyrzucila ??

« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2006, 14:29:56 wysłane przez Przemek » Zapisane

Niektórzy przeginają :/ Rybki to tez stworzenia !!
Przemek
Administrator
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 21, 2006, 14:33:44 »

jackdave nie wpadaj we wściekłość - po co tak ostro ?
Mevik na pewno nie chciał Cię urazić, wynikło to pewno z tego że umieściłeś na pocz. w złym dziale.

Pozdrawiam
Admin
-----------------------------
500l - akwarium towarzyskie
mdramski
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 24, 2006, 23:26:44 »

Pozwoliłem sobie usunąć kilka postów nie wnoszących nic do dyskusji. Zapraszam do kontynuowania tematu, ale w kulturalny sposób...
bakuMGK
Super aktywny

Akwarystyka-hobby na całe życie.

« Odpowiedz #5 : Kwiecień 25, 2006, 21:27:34 »

to ja jako jedyny odpowiem na zadane pytanie Grin jezeli beda mialy sprzyjajace warunki do rozmnazania to od razu pojawi sie skrzek i zaczna formowac sie kijanki, a potem mlode zabki, z zeby je rozmnozyc to nie mozesz miec w akwa zadnych ryb, powierzchnia musi byc konkretnie pokryta roslinami plywajacymi, i o ile sie nie myle musi wystawac jakis korzonek ponad powierzchnie wody zeby mogly wyjsc ponad jej powierzchnie !!!

8317910

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: