Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Pogryziony gupik...ale przez kogo ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pogryziony gupik...ale przez kogo ?  (Przeczytany 1417 razy)
parad0x
Zainteresowany
**

« : Styczeń 03, 2008, 21:00:08 »

Samica gupika miała cały pogryziony ogonek i zdechła:( Niestety nie wiem przez kogo ? Czy to się stało przez bojownika czy może przez samce gupiki? Myślę, że gdyby to był bojownik to zaatakowałby również resztę rybek samce oraz neonki..., a nie tylko samiczkę? Co o tym myślicie? Czy to wina bojownika, czy może samce gupiki pogryzły moją samiczke?
Misquamacus
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Styczeń 03, 2008, 21:02:49 »

mozliwe że to bojownik, lecz rybka nie zdycha od obskubania płetwy, lecz od złych warunków ....

>>>>>>>>www.bojownik.pl<<<<<<<<<
>>>>>>>>   www.fawa.pl  <<<<<<<
ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #2 : Styczeń 03, 2008, 21:06:00 »

może winny nie jest jeden...może  była już stara lub w kiepskiej kondycji a pozostałe rybki to wyczuły i tak ją potraktowały Undecided to oczywiście tylko przypuszczenia........

parad0x
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Styczeń 04, 2008, 13:55:35 »

lecz rybka nie zdycha od obskubania płetwy, lecz od złych warunków ....

no to dziwne ze wczesniej plywala i wszytko bylo ok a jak tylko to sie stalo to zdechla i dziwne czemu inne rybki nie zdychaja od zlych warunkow :> i czemu to tylko samiczki jednego gatunku ...
memozee
tańcząca z welonem
Stały użytkownik

« Odpowiedz #4 : Styczeń 04, 2008, 19:10:19 »

mogła być w złej kondycji (starość), a uszkodzenia dodatkowo ją osłabiły Huh

zbieram na szczęście, kto się dołoży? Wink

To nie jest koniec, to nawet nie jest początek końca, to dopiero koniec początku.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: