Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Bojowniki w plastikowych boxach  (Przeczytany 5267 razy)
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #15 : Styczeń 29, 2006, 09:24:43 »

między innymi właśnie dlatego tak je nazwano Wink

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
Kieło
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #16 : Styczeń 29, 2006, 15:40:27 »

Zobaczcie to
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83319174#photo

Akwarium dla bojownika lub tzw zlotej rybki. Pojemnosc 1,8L. Jak w czyms takim mozna trzymac welona? No i znow moda ze stanow zjednoczonych na trzymanie zlotych rybek w kulach i tego typu smiesznych pojemnikach. Czyli meczenia ciag dalszy Sad Kretynstwo

Akwarium 60 L roślinne, 102 L Malawi
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #17 : Styczeń 29, 2006, 16:01:20 »

Ja widziałem w zoologicznym takie, były 3 a sprzedały się jak świerze bułeczki  Sad  Sad  Sad

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
malzonka
Super aktywny

« Odpowiedz #18 : Maj 13, 2006, 06:13:33 »

Bo schemat jest taki - mamusia lub tatuś (zero wiedzy akwarystycznej) przychodza z dzieckiej do sklepu, dziecko upiera się na króliczka, świnkę, chomika...rodzice nie chcą sie zgodzić, bo wiedza kto za tydzień będzie sie zajmował gryzoniem (wiem z autopsji - tez byłam taka dziewczynką  Grin) no i po pertraktacjach z potomkiem jest rybka. Jesli w sklepie jest w kuli to osoba nie majaca pojęcia, stwierdzi, że jest to lokum dobre dla rybki i kupi. Niewielkie pieniądze, niewiele roboty i marudzący dzieciak z bani  Sad A sklepy zoologiczne ze wszystkim asortymentem się cieszą i zacieraja lapki bo kasa leci  Wściekły
Bojowniki czy karasie w kuli to to samo co sprzedawanie kociąt czy szczeniaków w sklepach zoologicznych - dla mnie to sadyzm.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: