Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « czym karmić małe black moly?CZY BEDA JESZCZE MAŁE???
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: czym karmić małe black moly?CZY BEDA JESZCZE MAŁE???  (Przeczytany 1317 razy)
zuza
Zainteresowany
**

« : Luty 17, 2006, 14:28:58 »

wczoraj urodzilo mi sie nowe potomstwo blackmoly i nie wiem za bardzo czym je karmic????bo jak narazie to podalam im suchy pokarm skruszony i wydaje mi sie ze jedza <bo robia kupki>.czy moge im cos jeszcze wrzucic?
jeszxcze jedno mam tych rybek 8 sztuk ryba urodzila mi wczoraj gdzies wieczorem ale nie wylowilam jej<trzymam w kotniku przegradzana od noworodkow> bo myslalam ze jeszcze cos urodzi no ale NIC!!!! ILE TAKA RYBA MOZE URODZIĆ??? no bo cos malo mi sie wydaje a ta plamke biala dalej ma wystajaca wiec licze na to ze jeszcze urodzi......jak myslicie????ILE TAKI POROD MOZE TRWAC?HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh

p.s.a czy to normalne ze te male rybki maja taka czerwona plamke na brzuszku????czy moglo im sie stac cos podczas porodu?Huh

112L ---- MOJ rybek--!!!!!--fotka--!!!!
3-ramirezy
2-skalary żaglowce
1- prętnik
2-mieczyki
4-otoski
11-neonów czerwonych
zbrojnik niebieski , synodontis , krewetka
bakuMGK
Super aktywny

Akwarystyka-hobby na całe życie.

« Odpowiedz #1 : Luty 17, 2006, 14:47:28 »

ta czerwona plamka na brzuchu to woreczek zoltkowy :!: a karmic mozesz tym skruszonych suchym pokarmem :!: jak chcesz to mozesz micro podawac :!: porod moze trwac kilka godzin a to ile sie urodzi rybek zalezy od wielkosci i wieku samicy :!:

8317910

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: