Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Czy grzalka Aquaszut jest dobra?  (Przeczytany 3934 razy)
Columb
Nowy
*

« : Styczeń 21, 2004, 13:44:05 »

Czy grzalki aquaszut HOT 2001 sa dobre?? Czy w baniaku 105l moze byc grzalka 200w? Zalezy mi na odpowiedzi!!
Pozdrawiam!

Columb
Sebastian
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Styczeń 21, 2004, 15:18:22 »

75W wystarczy ale to zależy o ile stopni chcesz podnieść temp. wody.Co do firmy to dobre są Jager i Tetra (regulacja co pół stopnia,dokładność +- 0,5`C-tej używam od pół roku i jest ok)

385 l - dyskowce
Columb
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Styczeń 21, 2004, 15:21:16 »

zastanawiam sie nad Aquael a aquaszut. Jak wybrac? I czy metalowa czy szklana?

Columb
Tomlsv
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Styczeń 21, 2004, 17:17:20 »

Ostatnio w moim ulubonym sklepie musieli wymienić WSZYSTKIE grzałki Aquaela z termostatem bo sie rozregulowywały i po paru miesiącach do niczego sie nei nadawały. Wymienili na Tetrę i wszystkie działają OK. Polecam Tetrę i Jagera ale o Aquaszut nie mam zdania.

http://akwarium.cdi.pl/avataranim.html  avatary (zdjęcia/obrazki pod nick) na forum !
Jak komuś nie działa to dodać www do adresu.
A-smi
Robert
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Styczeń 21, 2004, 17:23:24 »

Jezeli juz koniecznie chcesz polska grzalke to moze wybierzesz Skalara. Ma ona termostat przy wtyczce co jest dobrym usprawnieniem bo nie trzeba rak moczyc zeby ustawic temperature.

pozdrawiam
asmi
nasdaq
Nowy
*

« Odpowiedz #5 : Styczeń 31, 2004, 15:32:54 »

Ja się ostatnio pytałem o grzałkę AquaSzut HOT2001, ale jej nie mieli Sad I to w renomowanym sklepie akwarystycznym. Wkurzyłem się i postawiłem na grzałkę firmy Jaeger.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: