Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: obsada 240 l  (Przeczytany 3354 razy)
kapitanclaw
Nowy
*

« : Październik 05, 2012, 15:03:54 »

Witam, szukam pomysłu na obsadę akwarium 240l.  zależy mi na dużych ( choć bez przesady. na pewno większych niż np. mieczyki ) , ciekawych rybach. Przemyślałam jednak sprawę i nie chcę żadnych gatunków spłaszczonych bocznie (więc skalary, paletki odpadają) Proszę, przedstawcie swoje propozycje albo napiszcie o rybach jakie Wy macie. Może kilka konkretnych gatunków w jakiejś kompozycji ?
asagoth
Coldwater
Super aktywny

Rock 'n' roll baby

« Odpowiedz #1 : Październik 05, 2012, 16:14:08 »

Polecę ci dobraną parę średnich pielęgnic z Ameryki Centralnej, Herotilapia multispinosa,Rocio octofasciata, Thorichthys meeki i wiele wiele innych pielęgnic tych rozmiarów.

mrs
:)
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #2 : Październik 05, 2012, 19:17:50 »

Witam, szukam pomysłu na obsadę akwarium 240l.  zależy mi na dużych ( choć bez przesady. na pewno większych niż np. mieczyki ) , ciekawych rybach. Przemyślałam jednak sprawę i nie chcę żadnych gatunków spłaszczonych bocznie (więc skalary, paletki odpadają) Proszę, przedstawcie swoje propozycje albo napiszcie o rybach jakie Wy macie. Może kilka konkretnych gatunków w jakiejś kompozycji ?
Grupa kąsaczy dwuplamych?

emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #3 : Październik 05, 2012, 19:32:38 »

Witam, szukam pomysłu na obsadę akwarium 240l.  zależy mi na dużych ( choć bez przesady. na pewno większych niż np. mieczyki ) , ciekawych rybach. Przemyślałam jednak sprawę i nie chcę żadnych gatunków spłaszczonych bocznie (więc skalary, paletki odpadają) Proszę, przedstawcie swoje propozycje albo napiszcie o rybach jakie Wy macie. Może kilka konkretnych gatunków w jakiejś kompozycji ?
Taaa, widziałem już kilka takich propozycji, ale jakoś nikt ich nie ma u siebie Wink

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #4 : Październik 05, 2012, 19:34:36 »

Taaa, widziałem już kilka takich propozycji, ale jakoś nikt ich nie ma u siebie Wink
A szkoda.
Może ja o nich pomysle Wink

ducze
WhiteWater
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #5 : Październik 06, 2012, 06:37:02 »

A szkoda.
Pewnie. Fajne ryby. Lepsze od skalarów Wink ja prawie je miałem Wink

mrs
Super aktywny

bla bla bla...

« Odpowiedz #6 : Październik 06, 2012, 10:27:36 »

A szkoda.
Pewnie. Fajne ryby. Lepsze od skalarów Wink ja prawie je miałem Wink
Lepiej, nie lepiej.
Gdybym miał wybór leopold vs kąsacz, wiesz co bym wybrał, prawda? Wink

kapitanclaw
Nowy
*

« Odpowiedz #7 : Październik 06, 2012, 11:23:11 »

Polecę ci dobraną parę średnich pielęgnic z Ameryki Centralnej, Herotilapia multispinosa,Rocio octofasciata,  i wiele wiele innych pielęgnic tych rozmiarów.

niesamowicie mi się podobają Thorichthys meeki, chyba na nie właśnie postawię. dzięki Smiley
kapitanclaw
Nowy
*

« Odpowiedz #8 : Październik 06, 2012, 17:56:39 »

Ale piszcie jeszcze co do obsady, bo nadal będę szukać Cheesy
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: