Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Pytanie do posiadaczy przeźroczki indyjskiej (karmienie)
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytanie do posiadaczy przeźroczki indyjskiej (karmienie)  (Przeczytany 2473 razy)
pufferka
Nowy
*

« : Lipiec 09, 2011, 06:05:40 »

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czym karmić Przeźroczki indyjskie-dorosłe osobniki ??  Tylko proszę żeby to było można dostać w zwykłym sklepie zoologicznym. Może jedzą jakieś mrożonki? Ktokolwiek widział ktokolwiek wie? Proszę o podpowiedzi...

„Człowiek mądry uczy się na swoich błędach, człowiek sprytny uczy się na cudzych błędach, człowiek głupi nigdy się nie uczy”.
emperor
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Lipiec 09, 2011, 19:13:58 »

Bez problemu dostaniesz mrożonki larw komara, wodzień, rureczniki, plankton. Moje jadły bez problemu.
Generalnie drobny pokarm żywy lub mrożony. Suchych pokarmów nie podawałem, więc w tej kwestii się nie wypowiem.

Pośpiech w akwarystyce jest wskazany tylko w
czasie zbierania wody z podłogi

Mój baniaczek
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/240l-korzenie-i-galezie/
pufferka
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Lipiec 10, 2011, 19:59:56 »

ok. dzięki

„Człowiek mądry uczy się na swoich błędach, człowiek sprytny uczy się na cudzych błędach, człowiek głupi nigdy się nie uczy”.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: