Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Nierybiaste « Pytania na temat kraba mangrowego
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Pytania na temat kraba mangrowego  (Przeczytany 1965 razy)
Sir.Orochimaru
Nowy
*

Anime fan :)

« : Listopad 27, 2010, 11:47:13 »

Witam, to mój pierwszy post na tym forum  Wink

Mam takie oto pytanie: czy kraba mangrowego można łączyć z krewetkami ( chodzi mi o karłowate ), lub z rybami?
Czy 60 litrów to nie za mało na jednego kraba + 10 krewetek/harem szczupieńczyka karłowatego?
Z internetu wyczytałem, że można te kraby trzymać w słodkiej wodzie, ale czy na pewno Tongue

Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję za pomoc Good !

Pozdrawiam
Kubik118
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Listopad 29, 2010, 16:05:04 »

Witam, to mój pierwszy post na tym forum  Wink
witam, witam Wink
Mam takie oto pytanie: czy kraba mangrowego można łączyć z krewetkami ( chodzi mi o karłowate ), lub z rybami?
Czy 60 litrów to nie za mało na jednego kraba + 10 krewetek/harem szczupieńczyka karłowatego?
Wiesz, że kraby potrzebują suchego lądu? Choć do mangraków wystarczy wystający korzeń ( grunt aby weszły )
Krewetki OK ale trzeba kryjówek. Mnóstwo kryjówek. Szczupole też ok, ale Nic więcej .
Z internetu wyczytałem, że można te kraby trzymać w słodkiej wodzie, ale czy na pewno
                                     Ja je miałem w słodkiej było  Good !
Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję za pomoc
Proszę bardzo
Ten avatar jest całkiem fajny... tylko do orka 4th nie pasuje Angry Chyba że poprzez Jiraye. Lepszy byłby kabuciak lub sasek, ktoś z dźwięku ew. Akatsuki.
Pozdrawiam
Nawzajem Smiley Pierwszy anime i manga fan na tym forum Marzyciel
Sir.Orochimaru
Nowy
*

Anime fan :)

« Odpowiedz #2 : Listopad 29, 2010, 16:11:11 »

Witam, to mój pierwszy post na tym forum  Wink
witam, witam Wink
Wiesz, że kraby potrzebują suchego lądu? Choć do mangraków wystarczy wystający korzeń ( grunt aby weszły )
Krewetki OK ale trzeba kryjówek. Mnóstwo kryjówek. Szczupole też ok, ale Nic więcej .
Z internetu wyczytałem, że można te kraby trzymać w słodkiej wodzie, ale czy na pewno
                                     Ja je miałem w słodkiej było  Good !
Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję za pomoc
Proszę bardzo
Ten avatar jest całkiem fajny... tylko do orka 4th nie pasuje Angry Chyba że poprzez Jiraye. Lepszy byłby kabuciak lub sasek, ktoś z dźwięku ew. Akatsuki.
Pozdrawiam
Nawzajem Smiley Pierwszy anime i manga fan na tym forum Marzyciel

Dobra, bardzo mi pomogłeś Grin Jeszcze ktoś ma jakieś sugestie?
szczupole na pewno dobre?
A co do avatara- nic innego nie znalazłem.... na którym chapcie mangi jesteś?
Widze że jesteś dostępny, więc może wejdziemy na chata?
SetsO
Zainteresowany
**

"My Power comes from me"

« Odpowiedz #3 : Listopad 29, 2010, 16:52:03 »

Ja się spotkałem z przypadkiem gdzie krewecie zostały ofiarą kraba ... ale to młode ...

PS. Też oglądam Anime&Manga ^^ Naruto - Chap 518 Tongue
« Ostatnia zmiana: Listopad 29, 2010, 16:55:00 wysłane przez SetsO » Zapisane

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: