Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Giełda we Wrocławiu  (Przeczytany 1195 razy)
Thedevil
Marzy mi się dzień...
Bywalec

« : Kwiecień 28, 2010, 06:55:34 »

Tylko zaznaczam, że nie chodzi mi o giełdę na Świebodzkim Wink tą, która jest w niedziele i wstęp kosztuje 2zł Wink
Pytam czy ktoś z Was był na ul. Giełdowej. Giełda zoologiczna podajże odbywa się w piątki, a wstęp kosztuje 5zł. Słyszałem, że warto bo podobno na niej zaopatrują się sklepy zoologiczne z rejonu wrocławskiego.
Pozdrawiam B.

... w którym samochód pozostawi nie większy ślad jak łódź płynąca po oceanie...

Moja Nowa Kosta IWAGUMI http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/moje-nowe-pierwsze-akwa-30l/
Thedevil
Marzy mi się dzień...
Bywalec

« Odpowiedz #1 : Lipiec 09, 2010, 21:32:38 »

Nom jest taka hala nie pamiętam gdzie, ale tam są różności od jakiejś godz. do jakiejś jest akwarystyka, od innej kwiaty. Takie fajne miejsce Wink Jak byś chciał to zapytam kuzyna gdzie dokładnie to jest i od której jest akwarystyka Wink

Kolejne OT ale dłuższy czas szukam kogoś kto wie gdzie we Wrocławiu jest jeszcze giełda Wink taka typowo akwarystyczna i nie chodzi mi o tą przy elektronicznej tylko tą gdzie zaopatrują sie nawet zoologiczne. Podobno w okolicach ul. Giełdowej ktoś ma jakieś info?

... w którym samochód pozostawi nie większy ślad jak łódź płynąca po oceanie...

Moja Nowa Kosta IWAGUMI http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/moje-nowe-pierwsze-akwa-30l/
klasyka
Bywalec

« Odpowiedz #2 : Lipiec 09, 2010, 21:44:14 »

Nom jest taka hala nie pamiętam gdzie, ale tam są różności od jakiejś godz. do jakiejś jest akwarystyka, od innej kwiaty. Takie fajne miejsce Wink Jak byś chciał to zapytam kuzyna gdzie dokładnie to jest i od której jest akwarystyka Wink

Kolejne OT ale dłuższy czas szukam kogoś kto wie gdzie we Wrocławiu jest jeszcze giełda Wink taka typowo akwarystyczna i nie chodzi mi o tą przy elektronicznej tylko tą gdzie zaopatrują sie nawet zoologiczne. Podobno w okolicach ul. Giełdowej ktoś ma jakieś info?

bo ta giełda przy elektronicznej  to jakis  shit   nic nie ma  a sprzet drozszy niz na allegro
z tego co wiem  to własnie tam  na giełdowej jest gielda  
i w piatek  sie odbywa  od rana gdzies do 14 potem sa kwiaty
wejscie jest drogie bo chyba 6zl
« Ostatnia zmiana: Lipiec 09, 2010, 21:53:58 wysłane przez klasyka » Zapisane

12L - 25l -30l -63l -130l -300l były
aktualnie  130 , 63
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: