Wszystko super, chętnie bym się zjawił bo mam blisko tylko dlaczego program tak słaby?
Nie ma tam nic co mnie osobiście mogłoby przyciągnąć. Tylko podstawy.
Program jest celowo dobrany tak, aby był właśnie dla ludzi zaczynających z akwarystyką, lub chcących zacząć przygodę z tym hobby.
Jako, że jest to pierwsza edycja (i mam nadzieję że nie ostatnia) stąd taka a nie inna tematyka.
Celem tego weekendu akwarystycznego jest przede wszystkim rozpropagowanie akwarystyki, przekazanie podstaw
Poza tym myślę, ze nawet "zaznajomionemu z tematem" akwaryście pewna wiedza sie przyda, a może akurat dowie się czegoś nowego.
Zwłaszcza, że chcielibyśmy przyjąć formę otwartej dyskusji i po prostu wymiany doświadczeń w/w tematach.
ale od tego jest też sieć.
A może warto ruszyć się i odejść od kompa i spotkać się z innymi ludźmi a nie tylko gapić się w monitor ...
Poza tym z doświadczenia wiem, że rozmowa na żywo z innymi akwarystami przez godzinkę lub dwie daje tyle co siedzenie tydzień przed kompem i filtrowanie informacji.
Jak pisałem wcześniej celem tej edycji jest przybliżenie hobby ludziom nieobeznanym z tematem, początkującym lub chętnym dowiedzenia się więcej, jak również (a może przede wszystkim) umożliwienie spotkania się osobom zainteresowanych akwarystyką, wymianę doświadczeń i uwag.
Szkoda, bo można by to lepiej wykorzystać.
Jeśli impreza wypali to następne edycje będą "atrakcyjniejsze" i bardziej tematyczne. Taki weekend nie robimy dla Siebie tylko dla innych i jeśli chcecie o czymś na takiej imprezie posłuchać czekamy na wasze propozycje pod adresem
gsa@gsa.org.pl lub na naszym forum -
www.gsa.org.pl/forum