Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « STRONA KTÓRA jest obrazą dla akwarystyki!!
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: STRONA KTÓRA jest obrazą dla akwarystyki!!  (Przeczytany 4263 razy)
Fimbulvetr
Nowy
*

« Odpowiedz #15 : Luty 20, 2005, 22:50:33 »

jog, ale dojebales  :?
Widze ze tu bardzo fajne forum macie. Dobrze ze wczesniej zrozumialem swoj blad. Dlatego tez z gory przepraszam za wczesniejsze niedbale traktowanie rybki. Stety, tak to mnie wciaglo, akwarystyka, ze postanowilem zainwestowac w wieksze akwarium, o czym juz pisalem na tamtym forum. Nie wiem, czy przerybilem. Zreszta, zanim dorosna do max. rozmiarów bede juz zaopatrzony w wieksze akwarium :wink: . Podobno nie mozna trzymac brzanek sumatrzanskich z gurami mozajkowymi. Póki co, nic im nie robia, ale nie wiem czy w miare jak dorosna nie zaczna je dziobac ?
Bogna
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Luty 21, 2005, 17:13:14 »

A może oni sobie jaja robią :roll: Ale nawet jeśli to najgłupszy kawał na swiecie :evil:

Akwa25l:7xneon innesa,1xkirysek spizowy,1xz.niebieski,1xkarlik szponiasty,2x zmienniak wielobarwny,2xgupik i 8 młodych
Temp:24sC.
Raffy
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Luty 21, 2005, 17:17:04 »

Cytat: Bogna
A może oni sobie jaja robią :roll: Ale nawet jeśli to najgłupszy kawał na swiecie :evil:

looknij do galerii, glonojadki w słoiczkach ...

Zawód : akwarysta...
Wszystkie ryby są wyjątkowe! Uszanujmy ich wymagania, podziękują nam dobrym zdrowiem i młodymi...
NIE UDZIELAM RAD PRZEZ PW!
http://www.3cityakwarium.fora.pl/Trójmiejska Akwarystyka
Obecnie: 500L Rafa, 112L roślinne, 160L mcharium
I we mnie drzemie Tanganika i Malawi
sir Michael
Bywalec

« Odpowiedz #18 : Luty 21, 2005, 19:11:50 »

Cytat: Raffy
Cytat: Bogna

looknij do galerii, glonojadki w słoiczkach ...

Właściwie to mogli je umieścić tylko do zrobienia zdjęcia...

ALE przez to zachęcają innych do wsadzania ryb w słoik na stałe, niezależnie od tego czy to dowcip, czy nie. Takie zachowania trzeba tępić.
Molly_
Bywalec

« Odpowiedz #19 : Luty 21, 2005, 23:40:49 »

Cytat: Fimbulvetr
ale nie wiem czy w miare jak dorosna nie zaczna je dziobac ?

Zaczną.

Co do stronki, to nawet nie będę komentować... Po prostu szajs jakich mało  Sad

zawsze iść rozkaz, który mam we krwi, MAŁĄ WOJNĘ w sobie mieć
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: