Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Minerały dla krewetek?  (Przeczytany 3523 razy)
dwight 18
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Grudzień 31, 2009, 15:22:05 »

OMG prawdziwe przepisy  czego to ludzie nie wymyślą

no wiesz , dla hodowców ryb o dosyć sporych wymaganiach jeśli chodzi o dietę przepisy na ''rybne dania'' nie są niczym nad zwyczajnym(sam wiele razy robiłem kluski dla moich dyskowców) ale ludziom którzy mieli przyjemność trzymać w baniakach tylko gupiki i neony to rzeczywiście może wydawać się dziwne  Roll Eyes
Thedevil
Marzy mi się dzień...
Bywalec

« Odpowiedz #16 : Grudzień 31, 2009, 15:34:04 »

no wiesz , dla hodowców ryb o dosyć sporych wymaganiach jeśli chodzi o dietę przepisy na ''rybne dania'' nie są niczym nad zwyczajnym(sam wiele razy robiłem kluski dla moich dyskowców) ale ludziom którzy mieli przyjemność trzymać w baniakach tylko gupiki i neony to rzeczywiście może wydawać się dziwne  Roll Eyes

No wiesz nie każdy snobistycznie dąży do tego żeby posiadać dyskowce Wink

... w którym samochód pozostawi nie większy ślad jak łódź płynąca po oceanie...

Moja Nowa Kosta IWAGUMI http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/moje-nowe-pierwsze-akwa-30l/
dwight 18
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Grudzień 31, 2009, 15:45:21 »

No wiesz nie każdy snobistycznie dąży do tego żeby posiadać dyskowce

To akurat wiem , przecież 90 % akwarystów posiada akwarium z molinezjami,mieczykami i podnieca się jaki to on osiągnął sukces że rozmnożył gupika .Mało jest ludzi trzymających ryby o trochę większych wymaganiach i mających troszeczkę ciekawszą naturę.
Thedevil
Marzy mi się dzień...
Bywalec

« Odpowiedz #18 : Grudzień 31, 2009, 15:56:34 »

To akurat wiem , przecież 90 % akwarystów posiada akwarium z molinezjami,mieczykami i podnieca się jaki to on osiągnął sukces że rozmnożył gupika .Mało jest ludzi trzymających ryby o trochę większych wymaganiach i mających troszeczkę ciekawszą naturę.
To niekoniecznie tak to już jest kwestia gustu. Mi np. bardzo nie odpowiadają Paletki pod względem wyglądu.
A co do tego rozmnażania to się zgodzę Wink sam mam gupiki i jak się rodzą to cieszy mnie to ze względu na żywiec, który pojawia mi się w akwa co jakiś czas Wink ale fakt niektórzy tutaj jak napisałem wcześniej w innym wątku... to powinni wziąć paczkę fajek baniak pod pachę i na oddział położniczy tak się kręcą rodzącymi rybkami jakby to były ich żony i dzieci Wink Grin Grin Grin 

... w którym samochód pozostawi nie większy ślad jak łódź płynąca po oceanie...

Moja Nowa Kosta IWAGUMI http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/moje-nowe-pierwsze-akwa-30l/
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: