Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Problem z fluval 203  (Przeczytany 1119 razy)
MaroPL16
Nowy
*

« : Październik 26, 2009, 18:47:18 »

Witam. Niestety po dlugich poszukiwaniach nie udalo mi sie nijak znalesc odpowiedzi na moje pytanie zwiazane z roblemem z ww filtrem. A mianowicie bardzo ale to bardzo cos w nim trzeszczy  cos jakby wirnik sie zacinal a jest z nim naprawde wszystko w porzadku zreszta byl dosc niedawno wymieniany czy jest jakas mozliwosc aby poprostu zamalo wody do niego czasem dochodzilo i poprostu moment w ktorym pojawia sie owo trzeszczenie jest momentem w ktorym wirnik nie jest w pełni zanurzony czy cos w tym stylu? wogole jakis taki felerny troszke ten filtr odkupilem go kiedys od jakiegos goscia ktory zapewnial ze wszystko wnim jest w porzadkuno i jednakk niedokonca bo kosze na media filtracyjne chyba tez nie jest z tego filtra chyba ze sposob jego montarzu jest mi nieznany bo kiedy go chcialem "wpiąc" do tej przykrywki calego kubla to i tak pozniej sam wypadal i unosil sie jedynie na wodzie w tym kubelku to musialem dosyc "domowym" sposobem go tam troszke sciasnic aby sie trzymal i jak narazie to skuktuje ale to trzeszczenie tak po 15 minutach pobytu w pokoju naprawde jest bardzo denerwujace:/ Prosze o pomoc. Z gory dzieki

MaroPL16
Nowy
*

« Odpowiedz #1 : Październik 28, 2009, 22:13:10 »

hmmmm jestem tutaj dosc nowy na tym forum i tak sie zastanawiam czy jakos w zlym miejscu napisalem o moim problemie czy moze faktycznie nikt nie zna taki kuriozalnych przypadkow jak moj?Tongue

MaroPL16
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Październik 29, 2009, 16:06:37 »

Przez ten caly czas w oczekiwaniu na odpowiedz znalazlem usterke jest to delikatnie ulamany plasticzek przy  wirniku ale teraz znowu nasuwa sie pytanie gdzie mozna kupic nowy taki wirnik? bo szukalem szukalem i niestety nie znalazlem Sad

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: