Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Choroby « jak myślicie dlaczego glonojad zdechł? skoro wczoraj zył....
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: jak myślicie dlaczego glonojad zdechł? skoro wczoraj zył....  (Przeczytany 2542 razy)
Żaklina
Nowy
*

« : Grudzień 14, 2004, 19:06:14 »

Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  Sad  wczoraj glonojad zył pływał podjadał sobie jak zawsze odzawsze . ale przyznam ze od jakiegoś czasu zachowywał sie inaczej ... miewał białą plame ale przeciesz on sie zmienia .... itd... no i dziś prubowałam go jakos rozruszac no postukałam w szybke a tu trupek se sztywny
sztywny jak gnat był jak by  go sparalizowało???!!!!!!!!:(SadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSadSad może bocja go pobiła lbo kurcze jakis zbiorowy napad ryb???!!!!!! poradźcie coś  no bo ja jestem w szoku......
mdramski
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Grudzień 14, 2004, 19:09:58 »

Klucz pewnie tkwi w tej białej plamie. I to wszystko co można powiedzieć, bo nie podałaś żadnych parametrów wody itp.
czeci
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Grudzień 18, 2004, 13:22:42 »

Wczoraj zaobserwowalem u glonojada bialawa plamke na grzbiecie :/
Wsypalem troche soli do akwa i wlalem troszke bactopur direct.
Na razie plamka zniknela i glonojad ma ladne kolorki i chyba czuje sie dobrze bo smiga jak zawsze.
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: