Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: jakie rybki do tego akwa  (Przeczytany 1508 razy)
JUNKERS
Nowy
*

« : Sierpień 30, 2009, 18:54:46 »

Witam, miesiac temu załozyłem akwa 14 L nasypałem piasku wsadziłem kamienie troche mchu mały filtr oświetlenie z lampki biurkowej 25W woda trzyma parametry w normie narazie stoi puste wyglada to tak: 

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/6ec11c744fdfd1b5.html

Czy ktos może mi zaproponować jakie rybki albo inne zwierzeta moge tam trzymać bo dumam cały czas i niewiem ( nie chce poprostu zrobić krzywdy żadnej rybce )
a może litraż jest za mały żeby co kolwiek tam trzymać ?

pozdro
karol987
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #1 : Sierpień 30, 2009, 18:56:30 »

1 bojownik, albo jakieś krewetki może??

Ps ładne akwa Cheesy
piotr_5e3
DIY rulz
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Sierpień 30, 2009, 18:56:55 »

Do 14l, to chyba tylko krewetki Good !
JUNKERS
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Sierpień 30, 2009, 18:59:16 »

bojownik jest chyba dużą rybką nie będzie dla niego za małe
Female_Raziel
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Sierpień 30, 2009, 19:36:53 »

Mozna wpuscic krewetki suwalesi. Na upartego bojek lub krewetki neocaridina moze wejda, tylko powiedz mi po co skoro da to duzo mniej radosci z obserwacji, bo zwierzeta beda ograniczone i nie pokaza prawdziwego uroku.
Anentome Helena to fajne drapiezniki i sie sprzedaja jak sie rozmnoza. Moge ci tez za free wyslac hydry - urocze stworzenia. Tongue

Moje 53l: http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=24019.0

Przed przeczytaniem moich postów przeczytaj regulamin bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy post, niewłaściwie zrozumiany, zagraża Twemu życiu lub zdrowiu.
andrzejkowac
Bywalec

« Odpowiedz #5 : Sierpień 30, 2009, 19:47:17 »

Rybki to raczej plastikowe mozesz tam dać .Innych nie widzę i proponuję troszkę większe akwa a to zostawić na wodę do podmian.

Młode ampularie oddam
JUNKERS
Nowy
*

« Odpowiedz #6 : Sierpień 30, 2009, 20:04:12 »

Mozna wpuscic krewetki suwalesi. Na upartego bojek lub krewetki neocaridina moze wejda, tylko powiedz mi po co skoro da to duzo mniej radosci z obserwacji, bo zwierzeta beda ograniczone i nie pokaza prawdziwego uroku.
Anentome Helena to fajne drapiezniki i sie sprzedaja jak sie rozmnoza. Moge ci tez za free wyslac hydry - urocze stworzenia. Tongue
co to są hydry ?
piotr_5e3
DIY rulz
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #7 : Sierpień 30, 2009, 20:07:50 »

Stułbie. Info tu
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: