Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Jakie rybki dokupić  (Przeczytany 4201 razy)
Sheol
Dead eyes see no future..
Stały użytkownik

Vampire

« Odpowiedz #15 : Grudzień 15, 2004, 13:48:07 »

Wlasnie na stronkach pisza bardzo roznie... Tez na niektorych widzialem, ze dorastaja do 10-11 cm. A na innych znowu wyczytalem, ze w akwarium osiagaja nawet 20cm. Sugeruje sie jednak nie tym co wyczytalem lecz tym co widze co jakis czas, gdyz moj ojciec hoduje te bocje miedzy innymi i u niego po kilku latach osiagnely rozmiary okolo 17-18 cm. Wiec sam widzisz jakie rozbiezne bywaja opisy na stronkach Smiley
Na www coraz czesciej bywa tak jak w sklepach czyli bzdury Wink

Pozdrawiam Smiley

Jak obiecał Mojżesz, podążamy do ziemi obiecanej...
..........................inni zwą ją piekłem......................
Rafael Krasa

Oggy
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Grudzień 15, 2004, 14:55:02 »

Masz racje, jeżeli samemu sie czegos nie zauwazy to ciezko jest wierzyć stroną www bo na jednej mówią tak a na innej inaczej. Ja osobiscie hoduje sobie 5 bocji siatkowanych w bardzo gesto zarosnietym akwa z wieloma korzeniami i przeróznego rodzaju kryjówkami takimi jak np, kamienie, kawałki donic ceramicznych i wnioskuje ze są bardzo zadowolone, a i rosną dobrze. Nawet w dzień chętnie pływają po całym baniaku i ryją w podłozu Smiley Dwie miałem juz od roku i urosły mi na około 7-8 cm a niedawno dokupiłem dopiero  jeszcze 3 siatkowne bo nie mogłem wczesniej ich wogóle spotkać, ale wszystkie wyglądają w tym akwarium na bardzo zadowolone a mam jak "narazie" tylko 120 litrów Smiley

------BLINK 182------
 Dwoma Sowami AMERICAN PIE To Jest To !!!
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: