Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Obsady « co powinnam zmienić w mojej obsadzie?]
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: co powinnam zmienić w mojej obsadzie?]  (Przeczytany 2301 razy)
artur1995
Stały użytkownik

« Odpowiedz #15 : Czerwiec 06, 2009, 13:11:09 »

Racja skarłowacieją. Wink Chyba że se kupisz akwa z 200l to będziesz je mogła zostawić   papa
bloniu
Super aktywny

Hoplias malabaricus

« Odpowiedz #16 : Czerwiec 06, 2009, 17:38:39 »

Twoje ryby są nieszczęśliwe bo nie mają nawet minimum przestrzeżni do życia. Bedą karłowacieć, a to oznacza, deformacje wewnętrzne. Masz przerybione akwarium i tylko patrzeć jak związki azotu dadzą o sobie znać w postaci zdychających rybek.

Rób tak jak mówimy, a rybki będą szczęśliwe - może u kogoś innego, ale nie bądź samolubna. Okaż im serce a nam pokaż swą dorosłość.

I pisze się prezeNcie Wink

Racja skarłowacieją. Wink Chyba że se kupisz akwa z 200l to będziesz je mogła zostawić   papa

Kolego masz za małe akwarium na molinezje. A neon to ryba stadna a Ty masz dwie sztuki. Zanim zaczniesz udzielać rad - sam zadbaj o swoje ryby! Gupiki też za ciekawie nie mają w 25l.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2009, 17:40:18 wysłane przez bloniu » Zapisane

I consider myself as a one fish wolf pack
kkacha
Nowy
*

« Odpowiedz #17 : Czerwiec 06, 2009, 19:50:31 »

no dobra dobra Roll Eyes no kilka dni to chyba jeszcze wytrzymają bo planuje 2 akwarium 40 litrowe i bym przełożyła trochę ryb tam. a z tym oddaniem to nie znaczy że jestem samolubna tylko poprostu nikt ich nie chce , a rybki są ładne i zdrowe Undecided
kkacha
Nowy
*

« Odpowiedz #18 : Czerwiec 06, 2009, 19:53:23 »

albo zmienię całkowicie hohowlę na pielęgniczki i pyszczaki Cheesy co wy na to? małe stadko + nadymka
młodyakwarysta
Bywalec

ryby denne

« Odpowiedz #19 : Czerwiec 06, 2009, 20:47:09 »

pielęgniczki i pyszczaki w jednym akwa ?
w 112l z pyszczaków to 1+5 saulosa tylko

moje awkaria 54l i 27l i 30l i25
Maży mi sie jeszcze 10 zbiorników ....
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: