Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Wzmocnienie szafki pod 112l  (Przeczytany 9096 razy)
Muchomorek
Super aktywny

...a cыновья уходят в бой!

« Odpowiedz #15 : Maj 26, 2009, 08:05:09 »

Ja mam taki blat 3 cm grubości i jest super, nic się nie ugina. Blat zrobiony fachowo z klejonych kawałków.
Obawiam się, że u Kolegi siła sprawcza (czyt. żona) nie zgodzi się na takie rozwiązanie.
bloniu
Super aktywny

Hoplias malabaricus

« Odpowiedz #16 : Maj 26, 2009, 13:35:39 »

Siła sprawcza w tym wypadku ma trochę zdroworozsądkowej racji, bo czwarte akwarium dawałoby już taką wizualizację, że w pokoju są akwaria i jakieś meble Smiley - w takiej kolejności.
Dwa akwaria stoją w aneksie kuchennym Smiley

Ale bym potrzebował takiego 200l jeszcze, bo chciałem się przymierzyć do belonesox belizanus - a na haremik to minimum 112l by był potrzebny.

Niestety trzeba czekać na budowę większego mieszkania - na początku nowego roku mam nadzieję być właścicielem 720l akwarium oraz trigona 350l (plus 60l z tworzywa z zaginanymi rogami - w pokoju córki Smiley)

I consider myself as a one fish wolf pack
Muchomorek
Super aktywny

...a cыновья уходят в бой!

« Odpowiedz #17 : Maj 26, 2009, 19:49:41 »

A może by po prostu położyc kafelki na ścianach i podłodze, i podwieszane łóżka pod sufitem? Zalać wszystko wodą, tylko uważać, żeby zamykać ostrożnie drzwi między pomieszczeniami, żeby się rybki nie wymieszały...  Grin

Ps. Dowcip na temat. W aptece:
- poproszę tabletkę na zachłanność, tylko dużą!
bloniu
Super aktywny

Hoplias malabaricus

« Odpowiedz #18 : Maj 26, 2009, 20:38:01 »

Nie dowcipkuj Smiley

Zachłanność nie, ale zajaffka kipi jak to się mówi Smiley

Zresztą co to jest?? Popatrz na Kinga - miał 640l i 600l i dołożył sobie... 860EL Cheesy HEHE

I consider myself as a one fish wolf pack
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: