Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Zmętnienie wody - spirulina?  (Przeczytany 1398 razy)
koperek
Nowy
*

« : Kwiecień 27, 2009, 09:56:49 »

Witam, czy to możliwe, że po zapodaniu spiruliny Tropical woda mętnieje? Przy innych pokarmach nie zauważyłem takiego objawu. Szukałem w necie i nic. Nie przekarmiam.
Muchomorek
Super aktywny

...a cыновья уходят в бой!

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 27, 2009, 10:31:11 »

Przepisz może składniki.
koperek
Nowy
*

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 27, 2009, 16:37:40 »

Ryby i prod. rybne, zboża, roślinne ekstrakty białkowe, mięczaki i skorupiaki, drożdże, produkty pochodzenia roślinnego, glony w tym Spirulina platensis min. 36%, oleje i tłuszcze, minerały paszowe pochodzenia mineralnego. Dodatki paszowe, barwnik, przeciwutleniacz, witaminy, lecytyna. Nazywa się to Tropica Spirulina High Quality Product Super Forte. Po zastosowaniu woda z kryształowej (kubeł EX 700) zrobiła się mleczna. Puściłem filtr na full i czekam co dalej  Wściekły
Aila
:)
Zainteresowany
**

:))

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 27, 2009, 16:42:21 »

Witam, czy to możliwe, że po zapodaniu spiruliny Tropical woda mętnieje? Przy innych pokarmach nie zauważyłem takiego objawu. Szukałem w necie i nic. Nie przekarmiam.
Owszem sa takie pokarmy, jedyny sposob to duzo mniejsze dawki (juz sprawdzalam) i szybko mija - po dwuch trzech godzinach mija

USMIECHNIJ SIE !!! ludzie nie sa az tacy zli
Moje akwaria : http://www.akwarium.net.pl/forum/index.php?topic=23687.0
Zapraszam
Muchomorek
Super aktywny

...a cыновья уходят в бой!

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 27, 2009, 16:42:51 »

Może przez te drożdże?
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: