Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Zjadane rośliny  (Przeczytany 4189 razy)
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #15 : Styczeń 20, 2006, 15:28:35 »

8cm???!!!! człowieku to ty lepiej nie patrz na jakies głupie artykuły tylko popatrz po ludziach itd.
ostatnio do zoologicznego ktoś przyniusł 15cm giganty, ale to to rzeczywiście żadkość, lecz 10cm takie to zawsze są.
Dobrze myślisz z tym żeby neonków dokupić, ale mieczyków sie pozbądź, jeśli koniecznie chcesz to mozesz kupić platki one sa bardzo podobne do mieczyków tylko tyle że mniejsze i takie akwarium było by dla nich ok.

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
szef1992
Gość
« Odpowiedz #16 : Styczeń 20, 2006, 15:30:12 »

Wiem, myslałem o platkach, tyle że w zoologicznym w mojej okolicy nie ma (w sumie to nic prawie tam nie ma) ale przejade się do lepszego i tam kupie co trzeba.
jachu
Stały użytkownik

« Odpowiedz #17 : Styczeń 20, 2006, 20:33:11 »

Cytat: remol;]
a moze to nie ryby tylko jakieś braki w nawożeniu lub świetle a my szukamy winnych jako ryb :wink:

Rośliny nie obumierają tylko są zjadane  :wink:

Jachu
jachu
Stały użytkownik

« Odpowiedz #18 : Styczeń 20, 2006, 20:40:43 »

Cytat: moominek
Cytat: remol;]
a moze to nie ryby tylko jakieś braki w nawożeniu lub świetle a my szukamy winnych jako ryb :wink:

Hehe, to całkiem możliwe. Tez tak miałem ze swoją żabienicą.. poprostu "usychała" Smiley

Czy ja napisałem , że rośliny usychają  :?:

Jachu
moominek
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #19 : Styczeń 20, 2006, 21:31:56 »

Ale napisałes, że po roślinach pozostaja włókna. Więc nam czytającym, bynamniej mi może to sugerować poprostu ich obumieranie. Dokładnie tak samo miałem w przypadku echinodorusa ocelota.

Akwa 350L, a w nim: bocje wpaniałe (3), gurami mozaikowy (1), razbory klinowe (9), neony inessa (9), molinezje (?), kirysy albinosy (3), zbrojnik niebieski (1), szczupieńczyki pręgowane (4), kosiarki (14), sum rekini (1)
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #20 : Styczeń 20, 2006, 21:32:49 »

Cytat: szef1992
Wiem, myslałem o platkach, tyle że w zoologicznym w mojej okolicy nie ma (w sumie to nic prawie tam nie ma) ale przejade się do lepszego i tam kupie co trzeba.

Szef dobrze myślisz. Wiem że ładne są mieczyki bo sam na nie choruje, ale przez ostatni rok miałem platki i powiem ci że jestem z nich zadowolony, no rodzice już nieżyją bo padły ze starości ale wydały na świat sporo i to zdrowego potomstwa Wink Platki są fajne tylko że mniejsze Smiley

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
szef1992
Gość
« Odpowiedz #21 : Styczeń 20, 2006, 21:37:27 »

Wiecie o czym jeszcze myśle... Smiley... Kupiłem samca dla mych samiczek mieczyków i może niedługo wydaadzą na świat potomstwo Smiley i wtedy oddam rodziców, a zostawie maleństwa chociaż też nie wszystkie... i co o tym myślicie ? Jak źle myśle to możecie mnie opier... na mnie nakrzyczeć Tongue
jachu
Stały użytkownik

« Odpowiedz #22 : Styczeń 23, 2006, 18:16:20 »

Cytat: szef1992
Wiecie o czym jeszcze myśle... Smiley... Kupiłem samca dla mych samiczek mieczyków i może niedługo wydaadzą na świat potomstwo Smiley i wtedy oddam rodziców, a zostawie maleństwa chociaż też nie wszystkie... i co o tym myślicie ? Jak źle myśle to możecie mnie opier... na mnie nakrzyczeć Tongue[/quote
 Fajnie ale trochę nie na temat] :!:

Jachu
Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: