Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Akwarystyczne pogaduszki « Zakładanie akwarium roślinnego w Kawa czy herbata 2009.04.08
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Zakładanie akwarium roślinnego w Kawa czy herbata 2009.04.08  (Przeczytany 6201 razy)
Lukasz_HTD
Nowy
*

« : Kwiecień 17, 2009, 16:07:18 »

gościem programu 'Kawa czy herbata' na pierwszym kanale telewizji polskiej był Bartek Lipczyński, który urządzi pokaz zakładania akwarium roślinnego.
Bartek Lipczyński to założyciel oraz właściciel firmy Aqua Art

film:
http://akwarium.nafotki.pl/2009/04/12/urzadzanie-akwarium-w-kawa-czy-herbata-film/"]http://akwarium.nafotki.pl/2009/04/12/urza...y-herbata-film
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Kwiecień 17, 2009, 16:24:44 »

gościem programu 'Kawa czy herbata' na pierwszym kanale telewizji polskiej był Bartek Lipczyński, który urządzi pokaz zakładania akwarium roślinnego.
Bartek Lipczyński to założyciel oraz właściciel firmy Aqua Art

film:
http://akwarium.nafotki.pl/2009/04/12/urzadzanie-akwarium-w-kawa-czy-herbata-film/"]http://akwarium.nafotki.pl/2009/04/12/urza...y-herbata-film

i co w zwiazku z tym ?

Muchomorek
Super aktywny

...a cыновья уходят в бой!

« Odpowiedz #2 : Kwiecień 17, 2009, 16:43:45 »

Kiepsko się ten film ładuje :-(
Pan ładnie obcięty, ja tak sam nie umiem się obciąć  Grin
Zakłada holendra w szkle, "którego nie widać, jak się dobrze przyjrzeć". Tongue
A teraz wszystkie staruszki lecą do sklepu!
Szkoda, że dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach (również w programie), bo je mają.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 16:57:34 wysłane przez Muchomorek » Zapisane
Lukasz_HTD
Nowy
*

« Odpowiedz #3 : Kwiecień 17, 2009, 21:09:38 »

i co w zwiazku z tym ?

jeśli cie to nie interesuje to po co w ogóle piszesz w tym temacie i tylko spamujesz?  Huh Undecided
gina2006
Super aktywny

« Odpowiedz #4 : Kwiecień 17, 2009, 21:21:32 »

Zapytalam po co ta informacja, bo program akurat ogladalam od poczatku do konca i to co napisales bylo podane w programie.
Myslalam ze miales jakis cel w przekazaniu takich wiadomosci wiec zapytalam o co chodzi.
Chyba ze  to miala byc tylko reklama p. Bartka Lipczynskiego  Wink

JONASZ
Stały użytkownik

« Odpowiedz #5 : Kwiecień 17, 2009, 21:27:23 »

Bardzo fajne i przydatne  dzięki
Lukasz_HTD
Nie wiedziałem że w takim programie może być coś o akwarystyce a jednak myliłem się

35L Budowa od nowa
GG-9414752
E-mail jonasz.kocik@wp.pl
Lukasz_HTD
Nowy
*

« Odpowiedz #6 : Kwiecień 17, 2009, 21:30:14 »

Zapytalam po co ta informacja, bo program akurat ogladalam od poczatku do konca i to co napisales bylo podane w programie.
Myslalam ze miales jakis cel w przekazaniu takich wiadomosci wiec zapytalam o co chodzi.
Chyba ze  to miala byc tylko reklama p. Bartka Lipczynskiego  Wink
ty oglądalaś to nie znaczy, że wszyscy juz to widzieli
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 17, 2009, 22:04:31 wysłane przez Lukasz_HTD » Zapisane
Martin
Stały użytkownik

« Odpowiedz #7 : Kwiecień 17, 2009, 21:40:43 »

Gina jak zwykle niepoprawna pesymistka... Bleee - nieladnie.

Co w związku z tym? Że chociaż jeden program tv zainteresował się przez 5 minut akwarystyką z prawdziwego zdarzenia i nie pokazywał welonek w kulach...

Program widzialem, mimo bardzo krótkich występów Bartka, (który miał przygotowany na pamięć tekst albo po prostu się stresował) był dość ważny merytorycznie dla początkujących akwarystów- nie wpuszczamy rybek po zalaniu, akwarium ma dojrzeć, ma być dużo roślinek, sztucznica jest blee... Mi się podobało.

Tymothy
Bywalec

Moje dwie koszatniczki podczas odpoczynku :)

« Odpowiedz #8 : Kwiecień 17, 2009, 21:43:02 »

Ten film jest bardzo pomocny dla początkujących akwarystów. Good !

Moje akwaria:
50l
Obsada:
1 Samiec Bojownika
1 Anentome Helena
3 Samice Bojownika
3 Krewetki Amano
12 Neonków Innesa
2 Ramirezy
gina2006
Super aktywny

« Odpowiedz #9 : Kwiecień 17, 2009, 22:05:36 »

Gina jak zwykle niepoprawna pesymistka... Bleee - nieladnie.

A gdzie widzisz pesymizm ?
mnie sie tez program podobal i nigdzie nie napisalam ze byl zly - a wielu jak widze szuka sensacji w pytaniu ,, co w zwiazku z tym ?" a wystarczylo napisac ze to dla tych co nie widzieli.

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: