Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Ryby akwariowe « Mam kilka pytań w sprawie rybek związnaych z oświetleniem.
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Mam kilka pytań w sprawie rybek związnaych z oświetleniem.  (Przeczytany 3264 razy)
szymonw
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Marzec 06, 2009, 23:11:54 »

filipos

twoja wiedza akwarystyczna jest odwrotnie proporcjonalna do twojej impertynencji. o to dobrze nie wróży twojej karierze na tym forum.

filipos26
Stały użytkownik

« Odpowiedz #16 : Marzec 07, 2009, 09:06:26 »

MY chcemy Emi a nie ciebie.
andrehuero14
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #17 : Marzec 07, 2009, 09:14:27 »

Dla takich ludzi jak ty powinno się zabraniać hodować rybki nie dosyć, że aż razi w oczy nie kompetencja to jeszcze piszesz jakieś dziwne rzeczy.
Melmin
"Być Akwarystą... To Sama Przyjemność."
Stały użytkownik

Mój Bojek Którego Już Niema :(

« Odpowiedz #18 : Marzec 07, 2009, 09:24:14 »

można zapytać daczego usunięto moją wypowiedź w tym wątku?

4 molinezje Black Molly
1 Koza
2 żałobniczki (będzie więcej)
1 sumik kasatka
Traszka Chińska
1 Piskorek
10 neon inessa
2 gupiki
1 chyba skarłowaciały mieczyk (takiego dostałem na urodziny)

akwa 140L.
szymonw
Super aktywny

« Odpowiedz #19 : Marzec 07, 2009, 10:17:10 »

MY chcemy Emi a nie ciebie.

no cóż musze Cię rozczarować, ale możesz mnie juz traktowac jako swój garb na tym forum.  a to oznacza pewno, że będzie to Twoja krótka "przypadłość".

melmin.
Twoją wypowiedź ja wykasowałem o ile pamiętam. nie nadawała się zbytnio do publikacji.

Damianos115
KULE PRECZ !
Bywalec

« Odpowiedz #20 : Kwiecień 15, 2009, 19:23:55 »

Światła nie wiem zabardzo wiem że żarówka jarzenowa. Gęstości wody nie znam. Ryby: brznka sumatrzańska, neonek innesa, 3xgupik, 2xkirysek spichrzowy <<<25l>>>. Ryby chowają się po 10 min, gdy zostaje zapalone światło. Jedyną rybą jaką się nie chowa jest neeonek innesa.

człowieku!!
żadna z tych ryb które podałeś nie nadaje się do 25l!![oprócz gupików] kto cie prosił o gęstość wody? pytanie było o gęstość roślinności, jesteś analfabetą? bo o nie potrafisz ułożyć zdania   Tongue
ryby chowają się pewnie dlatego że ty podchodzisz do akwarium w celu włączenia oświetlenia i boją się ciebie a nie światła,poczekaj z godzinę i obserwuj je z  daleka na pewno wyjdą z roślinności.

a ten jak zwykle najezdza na ludzi poto jest forum żeby pomagać a nie wyjezdzać z odpowiedzią typu    Kup sobie książke człowieku a nie na forum piszesz !!!!

a co do akwarium 25l to ja bym tam wrzucil bojownika i 2-3 gupiki Wink pozdrawiam

Akwarium 54l
http://www.akwarium.net.pl/forum/nasze-akwaria/damianos115-54l-aktualizacja-21-05-2009-!!!/

15xNeon Innesa
1xBojownik
1xKirysek Panda ( Planowo 5)
0xOtosek ( Planowo 5)
0xRed Cherry ( Planowo 10-15)
Pozdrawiam Damian
Didżi
Stały użytkownik

« Odpowiedz #21 : Kwiecień 16, 2009, 07:30:40 »

jak juz to sam bojek+krewetki lub 3 samce gupika+krewetki

.
Strony: 1 [2]