Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: BARDZO PILNE!!!  (Przeczytany 1947 razy)
nati_snk
Zainteresowany
**

« : Październik 15, 2004, 19:33:18 »

Gdzie w Lublinie (w okolicach Placu Litewskiego) znajduje się dobry sklep akwarystyczny :?:  :?:  :?:  - chodzi mi głównie o pokarmy... Jutro się wybieram do lekarza, więc mogłabym coś sobie (a właściwie rybkom :wink: ) kupić.

Po dniu jutrzejszym (a właściwie dzisiejszym wieczorze, bo wyjeżdzam jutro o 6.00) post będzie już raczej nieaktualy... Chyba, że będę musiała nie daj Boże jechać jeszcze raz :cry: .

merritt
Stały użytkownik

« Odpowiedz #1 : Październik 15, 2004, 21:23:45 »

nie mieszkam w centrum, więc nie wiem gdzie są tam sklepy. jedzenie kupuję w osiedlowych sklepikach a najlepszy sklep akwarystyczny o jakim wiem jest na turystycznej, jakieś 100 metrów za leclerkiem. tyle, że to ani blisko placu litewskiego, ani przy wylkocie na sanok.

edit Smiley
najbliższy placu litewskiego sklep o jakim wiem, jest na narutowicza przy skrzyżowaniu z okopową, albo na świętoduskiej w bramie(ale ten to taki średni jest) jak trzeba i to będzie rano to mogę pomóc.

64l. 2 bocje wspaniałe, 3 molly's, parka gurami złotych, parka ramirez, parka prętników karłowatych, zbrojnik niebiestki, 3 sumiki szkliste, 5 otosków, dwie ampularie
nati_snk
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #2 : Październik 16, 2004, 18:25:34 »

wielkie dzięki :!:

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: