Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: odżywki dla rośłin z tropicala  (Przeczytany 1436 razy)
krzysiekch
Nowy
*

« : Styczeń 08, 2005, 22:05:26 »

czy ktoś używał uniwerslnae odżywki dla roślin doniczkowych, ogrodowych i jednocześnie akwariowych produkowane przez tropicala? jak na mój gust bardzo uniwersalny preparat - ale na ile skuteczny? czy on w ogóle coś daje? pytam bo w porównaiu z innymi preparatmia wydaje sie stosunkowow tani.

25Neonek, 20Bystrzyków Czerwonych, 4Skalary i takie tam pojedyńcze: glonojady, molinezje, zmienniaki plamiste, kardynałki, ślimaki ampularie, co razem daje 180 litrów wody
Komandos
Super aktywny

Zambrów

« Odpowiedz #1 : Styczeń 09, 2005, 15:42:08 »

daje daje jak mi roslinkom brazowiały liście to zacząłem używać tego i przestały wszelkie objawy

Wkrótce 100 litrowa tanganika z muszlowcami Smiley
Tramal
Global Moderator
Super aktywny

I see You...

« Odpowiedz #2 : Styczeń 09, 2005, 21:50:36 »

Prawda jest taka że jak coś jest uniwersalne to jest do .... no właśnie nie da sę powiedzieć że coś jest dobre dla wszystkich roślin bo żadna roslina nie jest taka sama a różnice miedzy błotną czy w pełni wodną roślinką w akwa a pelargonią na balkonie jest olbrzymia. Dlatego radzę naozów do doniczkowców używać jeżeli juz to jako dobry dodatek i możliwie najrzadziej. Do akwa jest już sporo nie drogich preparatów. Można tez samemu przygotować Symfonie złotom - stosuj i polecam. Pozdarawiam

112,25
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: