Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: ŁUPEK KWARCYTOWY  (Przeczytany 3178 razy)
szymek199214
Zainteresowany
**

« : Grudzień 29, 2009, 19:35:02 »

Witam .Powie ktos czym najlepiej skleic łupek kwarcytowy bądź skalny w naszym aka zeby nie było to niezdrowe dla naszych rybek??
szymek199214
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #1 : Grudzień 29, 2009, 20:33:01 »

Dzieki ale chyba zrezygnuje z tego forum 16 osob przeczytało to co napisałem to napewno ktos znał odpowiedz na moje pytanie ale trudno mu było pofatygowac sie zebvy na nie odpowiedziec
Muchomorek
Super aktywny

...a cыновья уходят в бой!

« Odpowiedz #2 : Grudzień 29, 2009, 20:56:44 »

Nie napisałeś, o co ci chodzi?
Do klejenia używa się silikonu akwarystycznego i warto zadbać, żeby skałki nie miały bezpośredniego kontaktu z szybą, nawet tej z dna akwarium, więc się stawia kamień na czymś np. piasku, a nie na samej szybie.

Ps. Kleimy na sucho!
szymek199214
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #3 : Grudzień 29, 2009, 21:11:43 »

Dzieki kolego to ze kleimy na sucho to wiem ale dlaczego nie moze ozdoba dotykac szkła?
Muchomorek
Super aktywny

...a cыновья уходят в бой!

« Odpowiedz #4 : Grudzień 29, 2009, 21:18:39 »

Bo ma z reguły ostre krawędzie, więc lepiej uważać, żeby nie stłukła się żadna szybka. W akwarium są naprężenia szkła i łatwo stłuc taką szybę, jeśli jest duży nacisk w jednym punkcie.
szymek199214
Zainteresowany
**

« Odpowiedz #5 : Grudzień 29, 2009, 21:22:31 »

aha dzieki za pomoc kolego.juz wszystko rozumiem
Grajewiak
Global Moderator
Super aktywny

Dariusz

« Odpowiedz #6 : Grudzień 29, 2009, 21:40:21 »

Dzieki ale chyba zrezygnuje z tego forum 16 osob przeczytało to co napisałem to napewno ktos znał odpowiedz na moje pytanie ale trudno mu było pofatygowac sie zebvy na nie odpowiedziec
Może i przeczytało 16 osób ale to nie znaczy, że po pierwsze byli to zarejestrowani użytkownicy forum a po drugie skąd taka pewność, że ktoś musiał znać odpowiedź? A może trzecia możliwość ktoś faktycznie wiedział ale pomyslał sobie "jest tego mnóstwo na forum niech sobie gość poszuka".
Na drugi raz pamiętaj o cierpliwości i nie panikuj po godzinie, że nikt nie odpowiada...

Ps. Temat myślę, że wyczerpany. Zamykam.

GG 12591627
"Niedoświadczony daje wiarę każdemu słowu, lecz roztropny rozważa swe kroki" Prz 14:15

160l na ziemi!
Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: