Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: filtr kubełkowy JHW 302 - nowy  (Przeczytany 5673 razy)
gina2006
NOWE FOTECZKI - zapraszam do opiniowania
Super aktywny

« Odpowiedz #15 : Listopad 25, 2008, 23:01:57 »

Gina2006 - działa juz ? Podłączałaś do sieci? A w ogóle to czemu taki bubel kupiłas ? :/

Taki mi doradzono i juz podlaczony - dziala narazie przy wannie
dlaczego twierdzisz ze to bubel ?
no i moze mi ktos napisze jakie maja byc wklady (wegla aktywnego nie chce)
« Ostatnia zmiana: Listopad 25, 2008, 23:11:43 wysłane przez gina2006 » Zapisane

ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #16 : Listopad 25, 2008, 23:34:46 »

Trudno mi strasznie zrozumieć jak filtr może działać jak wsadziłaś wirnik do tego koszyczka Huh , może to poprostu zapasowy wirnik a ten drugi jest na swoim miejscu bo nie widzę inaczej możliwości aby to działało.... Bubel może się zdawać dlatego że firma jest raczej mało popularna, z kąt weźmiesz części zmienne itd. Wkłady... gąbkę sobie załatw na przefiltr ( na koszyczek ssący Grin ) i potem od dołu :gąbka , kremazym ,wata/włuknina lub gąbka ,kremazyt , biobale lub kremazyt ,biobale, wata

gina2006
Super aktywny

« Odpowiedz #17 : Listopad 26, 2008, 00:02:18 »

Trudno mi strasznie zrozumieć jak filtr może działać jak wsadziłaś wirnik do tego koszyczka Huh , może to poprostu zapasowy wirnik a ten drugi jest na swoim miejscu bo nie widzę inaczej możliwości aby to działało.... Bubel może się zdawać dlatego że firma jest raczej mało popularna, z kąt weźmiesz części zmienne itd. Wkłady... gąbkę sobie załatw na przefiltr ( na koszyczek ssący Grin ) i potem od dołu :gąbka , kremazym ,wata/włuknina lub gąbka ,kremazyt , biobale lub kremazyt ,biobale, wata

widac nic nie przeszkadzalo w pracy filtra, ale dzieki juz wyjety - tak to jest jak sie kobita berze za meskie prace  Grin
jesli chodzi ze nie znana firma to moze tylko narazie, ale juz gdzies czytalam ze jest lepsza od tetry
a co do tych wkladow to w kazdym koszyku jest jakas wloknina - czy tak zostawic i dosypac keramzyt do innego wloknina+gabka do innego wloknina+biobale, czy wszystka wloknine wlozyc do jednego do innego gabka bez wlokniny itd  ? ? ?

ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #18 : Listopad 26, 2008, 14:46:54 »

jeżeli chcesz zostawić włukninę to włóż ja do jednego koszyka - ostatniego.

gina2006
Super aktywny

« Odpowiedz #19 : Listopad 26, 2008, 16:52:51 »

jeżeli chcesz zostawić włukninę to włóż ja do jednego koszyka - ostatniego.

liczac od gory czy od dolu ?

ala
Super aktywny

ala

« Odpowiedz #20 : Listopad 26, 2008, 17:30:26 »

Czy napisałam nie jasno?
Wkłady... gąbkę sobie załatw na przefiltr ( na koszyczek ssący Grin ) i potem od dołu :gąbka , kremazym ,wata/włuknina lub gąbka ,kremazyt , biobale lub kremazyt ,biobale, wata
więc chyba jako ostatni licząc od dołu ....?

gina2006
Super aktywny

« Odpowiedz #21 : Listopad 26, 2008, 17:43:39 »

DZIEKI  Cheesy

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do: