Hmhm ja w Iszym rzedzie zrobiłbym porządek z rybkami, bo Ty masz tam zupe rybną

Ciekawe czy chciałbys mieszkać w jednym mieszkaniu z ludzmi rasy żółtej, czarnej, białej itd.
A i jeszcze jedno zamiast tej fototapety lepiej jak byś kupił w sklepie papierniczym folię samoprzylepną czarną lub niebieską.
mi osobiscie kolor skóry nie przeszkadza, chinki i japonki mi sie podobaja, murzyna jednego znam, zajebisty gosc.
mowisz zupa ... docelowo planuje paletki, ale to nie wczesniej jak za 5 lat ... do tego czasu te gatunki zostaja, mam zamiar tylko mieczyki, molinezje i platki przeniesc do innego zbiornika.
a co do tej drugiej czesci wypowiedzi o fototapecie, lepiej czytac cala ilosc postow a ie wybiorczo bo wtedy nie popelnia sie gafy ... napisalem juz co chcialbym zmienic, a ty w nastepnym poscie piszesz to samo ... pozdrawiam
Spoko też nie lubię jak ktoś mnie uczy jak mam postępować, ale tutaj kazdy wypowiada się radząc bo kiedyś przez to przeszedł, nie mówie wywal to i to bo wiem że każdy mam inny gust :d
Ale proszę Cię dokup neonków bo masz JAK DLA MNIE mało i giną tak wielkim zbiorniku. Kup z 50 szt

Neonki sa spoko, jak bede mial paletki to bede mial okolo 10 paletek i 50 neonek

narazie w sklepach szukalem tych najwiekszych, oczywiscie dokupie ale gdy beda mialy powyzej 3 cm, bo inaczej nie ma sensu. wiesz 15 cm skalar bardzo cieszy sie z rybek okolo 1,5-2cm ... moze uzadzic sobie polowanie ...
nie traktujcie mnie jak kogos kto nie lubi krytyki bo to nie tak, do tej pory tylko jedna wypowiedz mnie draznila, ale po wytlumaczeniu juz jest spoko, lubie rady, ale wiem co chce zrobic w akwa ... a ktos zamiast napisac ze dobrze chce zrobic woli napisac - masz cos do du** musisz zrobic ... to samo co napisalem.