Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj. Czy otrzymałeś swój email z kodem aktywacyjnym ?
Akwarystyka - Forum Akwarystyczne Wodnego Swiata « Akwarystyka « Nierybiaste « Crystal Red ; Biene ; Red Nose i poczatkujacy
Strony: [1]
  Drukuj  
Autor Wątek: Crystal Red ; Biene ; Red Nose i poczatkujacy  (Przeczytany 1522 razy)
Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« : Grudzień 21, 2007, 15:12:52 »

Witam!Mam akwarium 72l zestaw akwariowy Brillux filtr Turbo-350 ;Bimberek ;Grzalke Aquael 75W ;oswietlenie to 2x18W Sylvania Gro Lux i Aquastar i kooope roslin Wink
Chcialbym chodowac tam te krewetki co w temacie i nie wiem czy jako poczatkujacy dam sobie rade szczegolnie z CR.A Biene to dokladnie te http://www.allegro.pl/item285819189_krewetki_biena_od_krzysiek_k1.html#photo Prosze o porade czy wogole jest "dopuszczalne" czy lepiej zaczac od red cherry choc wcale mi sie to nie usmiech poniewaz sa okropnie pospolite Undecided
« Ostatnia zmiana: Grudzień 21, 2007, 15:33:09 wysłane przez Błazenek » Zapisane

Seboos
Global Moderator
Super aktywny

« Odpowiedz #1 : Grudzień 22, 2007, 19:40:45 »

czy lepiej zaczac od red cherry choc wcale mi sie to nie usmiech poniewaz sa okropnie pospolite
Chcesz się nauczyć hodować krewetki czy miec się czym pochwalić czymś ekstra przed innymi Huh

Błazenek
Następca Takaschi Amano (żart ;D )
Super aktywny

« Odpowiedz #2 : Grudzień 22, 2007, 20:04:24 »

czy lepiej zaczac od red cherry choc wcale mi sie to nie usmiech poniewaz sa okropnie pospolite
Chcesz się nauczyć hodować krewetki czy miec się czym pochwalić czymś ekstra przed innymi Huh
Chcę mieć fajne krewetki i umieć je chodować a poza tym one się okropnie szybko mnożą a nikt w mojej okolicy by ich nie wzią.
Ps.Szpanować też lubię. Grin
« Ostatnia zmiana: Grudzień 24, 2007, 11:18:59 wysłane przez Błazenek » Zapisane

Strony: [1]
  Drukuj  

Skocz do: